Har du kryb i hjemmet?

Det kan ske, at man får kryb i hjemmet. Dette er ganske irriterende, og kan i sidste ende lede til, at man nærmest bliver sindssyg. Bliver de bare ved med at komme, kan man nemlig hurtigt føle sig magtesløs. Og hvad gør man så? Til at starte med, er det en god ide at finde noget information. Har man eksempelvis bananfluer i massevis, er det typisk ikke nok, bare at dræbe dem, man finder. De er nemlig glade for frugt og grøntsager, hvorfor disse måske skal gemmes væk.

Vær taktisk, når du vil slippe af med kryb

Info om kryb er ofte den bedste taktik. For de har det med at formere sig ganske hurtigt. Ofte hurtigere end man kan finde dem, og slå dem ihjel. Når det kommer til insekter, er der mange, der vælger at lave en fælde. Denne fælde har til formål at tiltrække insektet, og fange det. Typisk bruges denne form for fælde mod flyvende insekter som bananfluer og myg. Og de er da også noget af det mest irriterende. Det er altså bare med at finde info om krybene, så man kan komme af med dem.

Det er især om sommeren, at man bliver irriteret af insekter. Myg er for mange noget af det værste. For ud over kløen, er der også lyden. De fleste af os kender til irritationen, når man ligger og prøver at sove. Pludselig hører man summen fra en myg, der kredser rundt om sengen. Selv når lyden stopper, og myggen tager en lille pause, venter man bare på, at den kommer igen. Og det gør den altid. Vil man gerne undgå dette scenarie, er det en god ide at undgå åbne vinduer og tændt lys om aftenen. Det er nemlig ofte det, der tiltrækker insekter som myg.

Har du hund eller kat, så er det sandsynligt at de bære rundt på flåter eller tæger. Du kan her læse hvordan du slipper af med flåter på dyr.

Det er ikke kun insekter, der kan komme ind i dit hus

Er man uheldig, kan man også få andre ubudne gæster i huset. Eksempelvis rotter, mus eller mår. Disse kan godt finde på at komme ind om vinteren, for at undgå kulden udenfor. Står man med et af disse dyr, kan det godt være svært at håndtere. Nogle vælger derfor at ringe efter skadedyrsbekæmpelsen. Men vil man selv klare det, er der da også forskellige metoder. Nogle gange kan det være nok at skræmme dyret og lede det ud af huset. Andre gange kræver det lidt andre metoder.

Har man eksempelvis en mår på loftet, kan man sætte en radio eller højttaler i nærheden. Spiller man høj musik i længere tid, kan måren godt finde på at forlade loftet igen. Man kan selvfølgelig også tage et par handsker på, og overraske den. Men man ved aldrig hvad, et vildt dyr kan finde på. Selvom de er ganske små og kun vejer et kilo eller to, kan de godt kradse og bide. Derfor skal man passe lidt på. Man kan jo eventuelt starte med en diplomatisk tilgang. Fungerer dette ikke, må man ringe efter skadedyrsservice.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.