Det er online, du finder de høje odds

Det at oddse kan hurtigt give en stor gevinst, hvis man oddser på det rigtige. Men hvad mange glemmer er, at man kan få højere odds, hvis bare man kigger de rigtige steder.

Derfor er det godt at spille til højere odds

Der er mange grunde til, at det er en god ide at spille til højere odds. En af grundene er selvfølgelig, at det giver flere penge, hvis man vinder. Når man spiller på odds, der giver mere, end hvad man eksempelvis kan få hos Danske Spil, vil man sejren endnu mere, end hvis man spiller til Danske Spils odds.

Højere odds er mere retfærdige

Der er mange spillere, som mener, at de høje odds er mere retfærdige. Mange spillere brokker sig i særlig høj grad over enkelte af de store betting firmaer, som ifølge dem sætter alt for lave odds. Hvis man tager et kig på Spilzonen, vil man hurtigt finde ud af, at der er mange andre steder, hvor man kan oddse. Og det til odds, der er noget højere end det, som man kan finde hos blandt andre udbydere.

Det er online, du finder de høje odds

Hvis du gerne vil have høje odds, er det på nettet, du skal finde dem. Det skyldes, at de høje odds er nemmere at finde online, end de er i kioskerne. De odds, man kan finde i kiosker, er noget lavere end de, man kan finde online. I kioskerne er det primært Danske Spil og Cashpoint, som står for odds-sætningen. Og de er ofte ret lave – særligt Cashpoint.

Hvis man derimod navigerer rundt på internettet, er historien en helt anden. Her kan du finde en masse gode spil til odds, der er højere og mere lukrative for den enkelte spiller.
På nettet er det også muligt at finde odds, der er endnu mere lukrative, hvis man leder længe nok. Det er ofte udenlandske betting-firmaer, som klarer sig godt på den front. Det er i særlig høj grad det asiatiske bettingmarked, der klarer sig godt på den front. I Asien vil man ofte kunne finde nogle af de højeste odds i hele verden.

Der er ikke det, du ikke kan oddse på online

Hvis du bruger Spilzonen til at hjælpe dig på vej, vil du hurtigt finde ud af, at man kan spille på et hav af sportsgrene. Den værende kajak, polo, cricket, fodbold, tennis, løb, badminton, tennis, håndbold, vandpolo, hestevæddeløb, futsal og meget, meget mere.
Du finder et langt større oddsudvalg på nettet, end du gør i maskinerne i kioskerne.

Når du oddser på nettet, har du mulighed for at ”tage pengene”, mens du spiller. Det kan du ikke med en papirkupon. Men hvis du eksempelvis oddser på nettet, vil du kunne tage de penge, som spiludbyderen tilbyder. Det kan være, at spiludbyderen tilbyder, at du kan tage 5000 kroner på en kupon, hvor du kan vinde 124.000, som du alligevel ikke tror går hjem. Med en papirkupon bliver det aldrig en mulighed – der skal alle kampe gå hjem.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.