Få den bedste rejse til Sri Lanka

Få den bedste rejse til Sri Lanka

Er du én af de mange mennesker, der er blevet begejstret for Sri Lankas forunderlige og magiske verden? Så læs med her for tips og tricks til, hvordan du får den bedste rejse til Sri Lanka.

Hvad skal du have styr på inden afrejse?

Tjek nedenstående liste af, inden rejsen går afsted mod øst:

  • Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra din hjemrejsedato.
  • Du skal have visum (ETA) til Sri Lanka. Et turistvisum giver dig tilladelse til at opholde dig i landet i 30 dage.
  • Du skal kunne fremvise en returbillet, der viser, at du rejser hjem inden for de 30 dage.
  • Du skal have styr på dine vaccinationer, inden du tager afsted til Sri Lanka – rejser du på turistvisum skal du som minimum have vaccinationer mod difteri-stivkrampe, hepatitis A og tyfus. Tjek altid med din læge, inden du tager afsted.
  • Book eventuelt chauffør på Sri Lanka inden afrejse, så du kan blive hentet i lufthavnen.

Hvad skal du se og opleve på Sri Lanka?

Én af Sri Lankas store forcer som turistmål er landets alsidighed. Alle mennesker kan rejse til Sri Lanka, og du kan opleve stort set alt på Sri Lanka.

Vil du helst på badeferie, er der utallige steder at vælge imellem. Vælg f.eks. Hikkaduwa og Unawatuna , som er skønne strande på Sri Lankas sydkyst – her er en afslappet atmosfære med mulighed for det meste: at nyde dejlig lokal og international mad, sole sig på lækre strande, betragte havskildpadder gå i land, den gode fest og lære at surfe. Tag til Mirissa for de lidt mere stille strande, hval-sejlture og ideelle surfspots. Kør op til Arugam Bay på østkysten for optimale surfing forhold og en meget afslappet stemning.

Er du mere til naturoplevelser, så træk ind mod central Sri Lanka, hvor Ella byder på overvældende bjerge og dale, den smukke Nine Arch Bridge og Nuwara Eliyas teplantager. Vil du også opleve dyr, så hyr en chauffør på Sri Lanka og smut forbi én af de mange nationalparker.

Er du vild med kultur, historie og religion må du ikke misse de mange seværdigheder, såsom Sigiriya, Dambullah Cave Temples, Red Masjid og Adams Peak, samt byerne Jaffna og Trincomalee.

Privat chauffør på Sri Lanka

Sri Lanka er oplagt for rundrejser, og det kan være en god idé at hyre en chauffør på Sri Lanka til at fragte dig fra A til B. Infrastrukturen kan nemlig give en del udfordringer, og togdrift og busser foregår ikke i super hurtigt tempo.

Derudover er der en del fordele ved at have en privat chauffør ved hånden. Chaufføren kender landet og ruterne, og kan derfor også hjælpe som guide på jeres rejse. Derudover er det billigt at hyre en chauffør på Sri Lanka til at fragte dig rundt. Han kan desuden vise jer steder, I formentlig ikke selv ville have fundet.

Du kan hyre din chauffør for hele rejseperioden eller vælge kun at bruge ham eller hende på visse strækninger.

Find din chauffør på Sri Lanka via anbefalinger på nettet eller eventuelt senere gennem de hoteller eller guesthouses, du bor på.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.