Ordrer og returneringer

FORTRYDELSES- OG RETURRET (RETURVARER)

 

Bilablau yder fortrydelsesret på 30 dage (den lovpligtige fortrydelsesret er på 14 dage). Fristen gælder fra den dag du modtager varerne.

 

Hvis du vil fortryde og returnere en eller flere varer, skal du inden for 30 dage informere os om fortrydelsen/returneringen på mail hello@bilablau.com, som vi besvarer indenfor 24 timer i hverdagen. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydeligt meddelelse om dette.

 

RETURNERING

 

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Omkostninger ved returnering af varer skal du betale. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Ved brug af plejeprodukter, dufte og kosmetik kan den originale emballage udgøre en væsentlig del af varens værdi. Vi opfordrer derfor til, at du altid sender denne med retur.

 

.


Annuller min ordre


+
  • Hurtig Levering
  • Din ordrer leveres indenfor 1-2 hverdage
  • Gratis fragt
  • Fri fragt
  • 30 dages retur ret
  • 30 dages retur ret, uanset hvad!
  • Sikker betaling
  • Din shoppingoplevelse og data er sikker hos os
footer-languages

paying-methods