Dolce & Gabbana

De to største mode figurer, der har haft stor betydning for den måde vi opfatter mode på i dag, er uden tvivl Domenico Dolce og Steffano Gabbana, der er blevet pionerer indenfor parfumer, tøj, smykker og meget andet. De har haft et kæmpe gennembrud siden deres firma blev grundlagt i 1985.

Baggrund

 

Domenico Dolce blev født på Sicilien i 1958. Han far var skrædder og hans mor var professionel indenfor tøj. Derfor har Domenico arvet en enorm kærlighed til mode. Imens han gik på en designskole i Milano (han droppede ud af skolen for, at arbejde som designer), havde han store ambitioner om, at blive Armani’s assistent.

Stefano Gabbana blev født i Milano i 1962. Den store beundring han havde for designeren, Fiorucci, var hans første drivkraft for at starte sin mode karrierer og derfor besluttede han sig for at få en faglig viden ved at gå på en designskole i Rom.

Det første møde mellem Dolce og Gabbana fandt sted i Milano, mens de arbejdede som assistenter for samme designer. Partnerskabet startede i 1982, og efter en vis periode med trængsler og kampe, investerede parret i håb og ambitioner om, at starte deres egen virksomhed.

Et imperium bygget fra bunden

 

Før de lavede deres store verdens debut, holdt Domenico og Steffano deres forestillinger hvor de kunne, som kunne være på fastfood restauranter eller i lejligheder med hjælp fra deres venner.

Dog lykkedes det dem, at have deres kollektion med til et fashion show i Milano hvor de blevet accepteret med det samme. Derefter besluttede de sig for, at lancere Dolce og Gabbana Women’s kollektion året efter i 1986. Efter en kort periode åbnede de deres første butik i Japan i 1989.

Ingen anden designer roser og respekterer kvinder som Dolce og Gabbana, og deres brede udvalg af tøj, kosmetik og dufte vidner om deres store respekt for kvinder. En  “Dolce & Gabbana kvinde” er provokerende og stolt over sin krop. Herrerne har også fastholdt stor tro på deres håndværk, da der var lavet mange produkter specielt til dem.

Overdådige dufte

Tempoet i deres succes steg dramatisk, og efter et stykke tid begyndte de at modtage seriøse anbefalinger.

Den første har fået et enkelt navn – Dolce & Gabbana for Women, der blev lanceret i 1992. På trods af navnet er foreningen baseret på slående kontraster: bitter og sød, feminin og maskulin, anbefales den derfor til særlige lejligheder. To år senere kom en udgave for mænd med skarpe og forfriskende toner af lavendel, mandarin, salvie og peber blandt alle de andre, der både er energiske og afslappende. Drengene nød altid samling spillene og forsøgte at skabe en klar kontrast i det samme design, som efterhånden blev et positivt resultat.

I 2009 lancerede D & G line Anthology-serien, dufte baseret på tarot-kort og fandt ideen “find duften af ​​din personlighed”. Derfor dedikerede de sig til at skabe forskellige buketter til åbent hjertet mennesker, håbløse romantikere, karismatiske og magnetiske personer, der er utroligt ressourcefulde og lidenskabelige. Der er trukket en bemærkelsesværdig inspiration fra disse spor kort, og alle kan nu finde et stykke selv i et formidabelt udvalg af D & G dufter.

De berømte modeikoner skyldes sandsynligvis den medfødte følelse af innovation, originalitet og løbende vækst. En af de konkrete beviser for deres opfindsomhed er duften kaldet Dolce Rosa Excelsa, der blev lanceret i 2016. Den fortryllende nuance af papaya blomster, hvid amaryllis, vandlilje og hvid påskelilje har det utrolige potentiale at forholde sig til brugeren og udløse de dybeste følelser af kærlighed og glæde. D & G bliver større, mere imponerende og simpelthen mere fristende: fra Dolce Eau de Parfum, Dolce Floral Drops, gennem Dolce & Gabbana Intense, Lyseblå Solnedgang i Salina, The One for Men, og indtil Light Blue Eau Intense, Light Blue Homme og The One Desire, har verdens foretrukne modeikoner uden tvivl skabt et majestætisk duftindtryk.

Meget anerkendte make up designere

Domenico og Steffano hadede ideen om at begrænse sig til tøj og dufte. Da fantasien blev strakt, blev deres kreative kunstneriske aktivitet også strakt. De har altid vidst hvordan man gør kvinder sexede, elegante, forførende og mystiske, og deres læbestifter, øjenskygger, neglelak med videre er bedst til dette. Ligesom dufte kan make up være en konkret manifestation af kvinders personlighed, da ansigtet som regel er et sted, hvor vi projicerer vores humør, følelser og temperament. Klassisk Creme Læbestift eller dens modstykke Passion Duo glans fusion afslører afslappet kvindelig skønhed med sin lyse og intense nuancer, der har en varig effekt. Ikke alene tilføjer de en vidunderlig farve til læberne, men de spiller også en aktiv rolle i læberne ernæring og hydrering.

Desuden andre D & G  Blush of Roses (Blusher) Perfectfinish perfekt mat concealer, The Illuminator, en bred vifte af Nail Care Products og mange flere. I forsøg på at slette de synlige tegn på træthed eller aldring, disse luksuriøse produkter af høj kvalitet er dine gode venner som kommer til at leve op til dine forventninger.

Urbane solbriller som udtryk for mode

 

Fordi de var stærkt opmærksomme på den urbane, moderne livsstil og nøje fuglte behovene, kravene og interesserne hos både mænd og kvinder, tog vores to foretrukne modeikoner et skridt fremad og dedikerede sig til at designe solbriller. Deres banebrydende modeller er vittige, fængslende, kantede, ekspressive, elegante eller minimalistiske. Deres alsidighed passer helt sikkert til alles stil.

Visdomsord

 

Du investerer en stor mængde af kærlighed og tid på at få succes og dette kan man føle i Dolce og Gabbana’s produkter. Dolce og Gabbana opnåede deres ønskede mål efter mange års hårdt arbejde og formåede at gøre kunderne tilfredse med en bred vifte af tøj, makeup, kosmetik, smykker og andre modetilbehør, der gjorde deres brugere til unikke personer, der stræber efter at dyrke deres egen stil.

Drømme kan stadig blive opfyldt; du har brug for en masse energi og beslutsomhed, og lidt held.

-Stefano Gabbana

 

Mode er godt i fem dage, et minut, seks måneder, men stil er for resten af ​​dit liv.

-Stefano Gabbana

 

Jeg håber folk kan huske Dolce & Gabbana for sensualiteten, for Middelhavet, for vores ærlighed over for livet.

-Domenico Dolce

Hilsen fra bilablau holdet.