Stavblender har fået meget ros i den seneste tid og er blevet mere og mere populær over hele verden. Faktisk er de blevet brugt siden 1960 af fremtrædende europæiske professionelle kokke og har haft stor succes indtil siden da.

Selv om du ved meget om dette køkkenredskab, er du sikkert uvidende om dens sande evner og tekniske egenskaber. Men rolig, for vi er mere end villige til at fortælle om dens fantastiske funktioner og fordele. En af de bedste modeller er uden tvivl den fantastiske Stavblender MX-4146 der er lanceret af det globale Tristar-firma.

Bland og pisk: Denne blender gør alt og meget mere!

Dette produkt er kendt for sine mange funktioner; Den kan blende, hakke, piske, rense og ælte. At have en stavblender og en skære kombineret i et enkelt elektrisk apparat er helt sikkert en god ide. Det giver dig mulighed for at spare en masse plads i dit køkken, og du sparer meget tid end  du normalt bruger på at forberede og lave mad. Du spare også strøm.  

En anden god årsag til, at Tristar Hand Blender & Chopper er så nyttig er, at den nemt kan fungere som et konstruktivt alternativ til et bredt udvalg af køkkenredskaber såsom knive. Denne specielle blender leveres med en pisk, en 0,5 måleenhed og 0,7 måleenhed der måler ingredienserne.

S
undhedsmæssige fordele:

Det er vigtigt at nævne, at der er mange sundhedsmæssige fordele ved at blande forskellige fødevare, da det kan hjælpe dig med, at indtage en masse gode vitaminer på samme tid.  

Frugt og grønt giver en masse god energi til kroppen, forbedrer fordøjelsessystemet, reducerer fedtinholdet og øger fiberinholdet. Denne blender giver dig muligheden for, at få en madpakke der er beriget med de bedste vitaminer på samme tid. Alt dette er gode sundhedsmæssige fordele og du vil aldrig fortryde dit køb af denne blender.

S
mart, overkommelig og nem at anvende

Hand Blender & Chopper MX 4146 har en overraskende lille størrelse (35 x 7 x 7 cm), det passer næsten hvor som helst og bruger meget lidt plads på en hylde eller i en skuffe. Faktisk er alle blendere i vores shop den samme størrelse og har de samme tekniske egenskaber, så du altid kan finde noget i den bedste kvalitet.

Så hvis du skal have en suppe, smoothie eller sovs, giver blenderen de mest fantastiske resultater uden at lave rod. Lad ikke den lille størrelse narre dig, fordi dette fantastiske køkkengrej kan arbejde med store mængder mad, så længe maden er i en dyb skål eller en madkasse. Bedst af alt, så tager det få sekunder at rengøre og det kan gøres  enten i vand eller i opvaskemaskinen. I betragtning til den lave pris, så er denne stavblender en fantastisk investering!

Der er flere nemme og  lækre opskrifter, der kan lave med Tristar MX4146

1
.Blåbær milkshake

 

Denne stavblender kan blande alt sammen inden for 30 sekunder! Ingredienser du har brug for er:

 • 100 g blåbær
 • 2 spsk ahornsirup eller honning
 • 2 tsk vaniljeekstrakt
 • 200 ml mælk
 • 2 store spsk vanilje is

Bland alle ingredienserne i en skål og brug håndblenderen indtil alle ingredienserne har en milkshake konsistens.

Hæld fyldet op i et glas og nyd den!

2
.Burgerdressing

Har du lyst til burgere og mangler du inspiration til den bedste burger dressing? Så har vi den lækreste opskrift her! Gør det selv og lav din egen burger dressing som du vil kunne prale af.

Ingredienser:

 • 1/4 iceberg salat
 • 1-2 store agurker (valgfri)
 • 2 spsk mayonnaise
 • 1 spsk tomat ketchup
 • 1/2 spsk sennep

Bland alle ingredienserne sammen i blenderen indtil den får den ønskede konsistens. Hvis du ønsker det, kan du nemt tilføje andre ingredienser. Nyd den bedste burger nogensinde!

3
.Svampekage

Som alle er klar over, er det svært at modstå pandekager. Denne opskrift adskiller sig noget fra den traditionelle, men den er absolut værd at lave!

ingredienser:

 • 1 dl majs
 • ½ tsk salt
 • 2-4 spsk sukker
 • 2 tsk bagepulver
 • ½ tsk sodavand
 • ¾ dl fedtfattig karamel mælk
 • 2 spsk smeltet usaltet smør, kølet + ekstra smør til at bage pandekagerne.
 • 2 æg

Tilsæt majsmel, salt, sukker, bagepulver og i en skål. Derefter bruger du en separat skål og bland mælk, smeltet smør og 2 æggeblommer. Begynd med en langsom hastighed og gradvist stige, indtil ingredienserne er fuldstændigt blandet. Derefter tilsættes de tørre ingredienser og blandes ved lav hastighed med piskning. Bland æggehviderne med høj hastighed med piskeren indtil der opstår en  En blød overflade og derefter bland det sammen med smørret.  Lav de lækreste pandekager med dit yndlings køkkenredskab og nyd din morgenmad endnu mere!

Denne blender fra Bilablau vil overraske dig hver gang! Du vil sætte pris på den, da den hjælper med at lave de lækreste måltider på kort tid.

Find den perfekte blender på:

https://bilablau.dk/search?q=hand+blenders

Hilsen fra bilablau holdet