Girl on beach sunbathing

Forskere og dermatologer mener, at sol har mange fordele og giver D-vitamin og bekæmper humørsvingninger, depression, visse former for kræft og angst. Og ja, det er rigtigt, at de fleste (især børn) er naturligt tilpasset solens stråler, men selvfølgelig er vi nødt til at gøre noget for at beskytte os mod de skadelige konsekvenser som solskoldning, solstik, diverse hud skader, for tidlig ældning af huden og hudkræft bringer med sig. Det er en foruroligende kendsgerning, at over 90% af hudcancer tilfælde er forårsaget af solstråler. Derfor er det vigtigt, at du forbereder dig grundigt inden du går til stranden, og disse forberedelser er hovedsagelig følgende:

Solfiltre

 

Ingen hudtyper er immune mod skadelig ultraviolet A bestråling kendt som langbølge UV-stråling, der skader huden, ælder huden og som også kan give dig hudkræft og forårsage mindre skader på huden såsom forbrændinger og kan i nogle tilfælde føre til hudkræft. Heldigvis for os alle har forskere udviklet en mirakuløs formel til solbeskyttelse kaldet solcreme. Solcreme er tilgængelige på markedet i en uendelig række førende mærker som Malibu, Piz Buin, australske Gold og Nivea er allerede stolte af deres verdensberømte kreationer, der har tjent mennesker i så lang tid. 

Nivea har formået at holde sit ry intakt de sidste 100 år. De tilbyder forskellige niveauer af solbeskyttelse faktor fra så lidt som 10 og op til den højeste beskyttelse på SPF 50. Sun Moisturizing Lotion, for eksempel, er specielt designet for at hjælpe dig så du kan nyde solen imens du beskytter din hud og stadig får en flot glød og farve. Blandt andet er det indlysende, hvorfor brugen af ​​solcreme er en vigtig ting, som vi alle stadig skal bruge..

Aftersun lotions

 

Solcreme har en nøglerolle i korrekt hudbehandling. Efter en hel dag i solen, plejer solcremer med deres vitaminbaserede formler. De plejer hudens celler og hydrerer og forfrisker huden. De bekæmper træt hud og skæl. Men det er ikke den eneste fordel der er med disse lotioner; Faktisk forlænger de også din tan (f.eks. Aftersun Gel Spray af Malibu) og dermed giver de en smuk kulør, der varer betydeligt længere end normalt.

Passende tøj og solbriller

 

Solcreme er i alle henseender uundværlig på ferien, men Skin Cancer Foundation anbefaler også på det kraftigste, at du dækker hele din krop med tøj, der dybest set indebærer langærmet løs skjorte, lange bukser, bred skærmet hat til hovedbunden og solbriller. Overfladen af ​​øjet kan også blive beskadiget af UV-stråling og det kan potentielt forårsage alvorlige øjeforhold som snedblindhed, hornhindebeskadigelse, øjenskade, nærsynthed og mange andre problemer. Derfor skal du sørge for at beskytte dem med højkvalitets briller, der passer bedst til dit ansigt og yder den bedste beskyttelse for dit følsomme øjenområde. Calvin Klein CKJ102S 201 tilbyder kvalitet, et strejf af raffineret stil og UV3 beskyttelse mod solen. Med mange lignende modetilbehør til rådighed, er det ikke svært at følge den rigtige mode og stadig få den nødvendige grad af beskyttelse.

Solbeskyttelse til børn

 

Dette er et særligt følsomt område, som forældre bør være ekstra forsigtige med. Ung, sart hud er særlig udsat for skadelige solstråler og kræver derfor ekstra pleje.

 

Spædbørn

 

Spædbørn bør ikke udsættes for sol. Børn under 6 måneder bør ikke udsættes for sol, da huden allerede er for følsom og har lidt melanin, det pigment, der giver farve til hud, hår og øjne.

Babyer

 

Når de er omkring 6-7 måneder bliver babyens hud lidt mere modstandsdygtig, men du bør stadig holde din baby i skyggen for det meste. I denne alder er huden ret modtagelig for solcremeens blødgørende egenskaber, og hele kroppen skal have fuld dækning og høj SPF. Comfort Zone firma har udviklet Sun Soul Milk Kids, en duftfri mælk spray, der indeholder en synergi med aloe vera, mandelolie og Karite smør, der, når de har en ekstremt høj beskyttelsesfaktor på 50, nærer og beskytter børns hud.

Små børn

 

Forældre bør ikke forsømme at undervise deres børn om de forskellige niveauer af solbeskyttelse. Børn lærer vaner fra deres forældre såsom at bruge solcreme, klæde sig i langærmede trøjer og holde sig i skyggen. Ud over de ovennævnte sikkerhedsforanstaltninger skal børn bære solbriller. Investering i gode solbriller Lacoste L3610s / 615 giver et væld af fordele som 100% UV-beskyttelse, undgåelse af mange sundhedsproblemer, absolut beskyttelse af det sarte øjenområde m.m.

Essentielt strand tilbehør

 

Før du nyder de varme, solrige dage, brug lidt tid på at finde strandtilbehør, der er moderne, men som også er praktiskt. Summer Beach Bag er en stilfuld løsning til solbriller, solcreme og lotioner. Der er også mange måder hvorpå man kan holde drikkevarer kølige og friske hele dagen, såsom Adventure Goods Cooler Bag.

På trods af ovennævnte behøver du ikke at holde dig helt væk fra solen. Det kan lyde uhyggeligt og farligt, men ved at smøre din hud i et beskyttende lag solcreme, holde dig i skyggen og iklæde dig ordentligt tøj, minimerer du risikoen for forbrændinger og sygdomme. Så nyd solen, men i moderate mængder.

Hilsen fra bilablau holdet.