I den store verden er der mange fastfood elskere. Der er dog heldigvis stadig nogle fornuftige mennesker der kører den sunde livsstil med træning og sund kost der involverer friske frugter og grøntsager i store mængder. Det er en stor fordel at spise sundt om du så forsøger, at forbrænde kalorier eller bare vil køre den sunde livsstil for at få et godt helbred. I den seneste tid er det blevet populært at indtage frugt og grønt i flydende form. Hvis du skal nyde smagen af friskpresset juice, så er det også vigtigt at du finder den helt rigtige juicer.

High Juice Yield

.
Slow Juicer SC-2302 fra Tristar er det perfekte køkkenredskab som du helt sikkert vil elske! Navnet i sig selv fortæller at dette køkkenredskab har en lidt anden drift: Denne juicer indeholder slow-speed teknologi der sørger for, at juicen beholder de vigtige vitaminer og næringsstoffer.  Dens hastighed er på 85 omdrejninger pr. Minut, hvilket betyder, at den ikke producerer varme og ilt forhindres i at komme i ingredienserne.

Desuden kan denne juicer også klare grøntsager og frugt med skrald, så du heller ikke skal bruge tiden på, at skrælle frugt og grøntsagerne. Dens drop-down funktion er der også for at forhindre saften i at løbe ud over. Slow Juicer er udstyret med en backflow-funktion, så hvis noget sidder fast, kan du kun slå Slow Juicer på en omvendt funktion og nemt løse problemet.  Den medfølgende juicebeholder kan bruges separat, så du kan også lade din juice løbe direkte i et glas. Du vil indse at en god sund juice, smoothie eller suppe ikke kræver den store indsats.

Sikkerhed er første priotet

Som mange af vores andre produkter, så er denne Slow-Juicer fra Tristar udstyret med anti-glid der holder juiceren stabil og skridsikker. En anden interessant sikkerhedsforanstaltning er den specielle mekanisme der tillader, at juiceren kun virker når alle dele er korrekt monteret. Tilsvarende er plastmaterialet helt BPA-frit. Juiceren er også meget nem at samle og du kan næsten sætte alle dele i opvaskemaskinen. Pakken indeholder følgende: Tristar Slow Juicer, masse beholder, juice beholder, låg, rengøringsbørste og betjeningsvejledning.

Sundhedsmæssige fordele ved juice

Selv om fordelene ved at spise hel frugt og grøntsag ikke bør ignoreres foretrækker et større antal mennesker stadig at indtage det flydende på grund af de mange muligheder. Men frem for alt præsenterer vi hermed nogle af de vigtigste sundhedsmæssige fordele ved at drikke juice der helt sikkert vil få dig til, at overveje at købe din egen Slow-Juicer:

 

Beholder næringsstoffer

Det er på tide at glemme de syntetiske former for ernæring med vitaminer og mineraler, da de ikke giver nok effekt medmindre du indtager nok mad. Dette er især vigtigt at tænke på hvis du har børn eller vil skifte til en sundere livsstil. At drikke friskpresset juice giver dig mulighed for at indtage flere frugter og grøntsager fordi du drikker dem i stedet for, at spise og dermed absorbere en større mængde næringsstoffer uden risiko for, at fylde dig selv med for meget fiber. Mange mennesker der har lidt af kræft har hævdet, at inddragelse af friskpresset juice har hjulpet dem med at overvinde denne frygtelige sygdom efterhånden som deres kroppe bliver ordentligt ernæret. Bekæmpelsen af kræftceller er en god grund til at begynde at drikke friskpresset Slow Juicer.

Vægttab

Ved indtagelsen af juice kan medføre vægttab da det vil reducerer din appetit, reducere kolesterol og blodsukker og forbedre fordøjelsen. Kombinationen af friskpresset juice med træning vil hjælpe dig med at nå dit vægttab.

 

Detox

Ud over vitaminer, mineraler og vægttab vil juice også fjerne skadelige kemikalier og bakterier der øges gradvist på grund af dårlig ernæring, mangel på fysisk aktivitet og usund livsstil. Derefter kan detox give andre positive resultater, der primært involverer stress og angst lindring, generel tilstand af velvære, humørsvingninger, samt skønhed.

Forbedre huden

Udtrykket “du er hvad du spiser” betyder meget i denne sammenhæng. Usunde fødevarer kan have negativ indflydelse på huden og forårsage nogle meget negative konsekvenser som acne, fedt og meget mere. På den anden side skal du give din krop mindst ét glas fx gulerod + æble + agurk juice om dagen og du vil hurtigt se, at din hudtone bliver mere raffineret og urenheder vil forsvinde.

 

Bedre fysisk præstation

Entusiastiske atleter har anerkendt fordelene ved at drikke juice. Intet overstiger effektiviteten af en friskpresset rødbeder, ingefær, appelsin juice før en hård træning. At opnå en ernæringsmæssigt boost på en naturlig måde er rigtig godt, især fordi sunde drikkevarer forbedrer iltniveauet og blodcirkulationen, opgraderer muskelstyrken og giver ekstra styrke.

.
Simple Slow Juice opskrifter

 

Efter en omhyggelig undersøgelse af en af de bedste juice maskiner i vores online butik og fremhæver dens fordele vil vi gerne foreslå lækre opskrifter.

 

Æblejuice

Den enkle og mest almindelige frugt-grøntsagsmix er indeholder æble og gulerødder. Denne kombination kan aldrig gå galt og vil forblive en tradition for altid. Med undtagelse af den fantastiske smag indeholder denne saft antioxidanter, som forsvarer kroppen mod frie radikaler med kun 2 ingredienser:

3 æbler

2 gulerødder

Vask både æbler og gulerødder, skær dem i stykker. Når grøntsagerne er presset, så rør godt rundt, hæld i et glas og nyd den friskpressede Slow Juicer!

.
Banan og mandel Smoothie

 

For dem der er laktoseintolerante eller bare ikke bryder sig om smagen af mælk, så kan du altid bruge sojamælk, havremælk eller mandelmælk. Når det kombineres med frugter giver det ikke kun en vidunderlig smag, men øger også din energi.

 

Ingredienser:

  • 3 bananer
  • 1 ½ kop sojamælk
  • 2 tsk. fint hakket rå mandler
  • 1 ½ spsk. agave sirup

Skræl og hak bananerne i stykker og bland med ½ sojamælk. Kom det i juiceren og tilsæt resten af ​​sojamælken i blandingen. Derefter tilsættes mandlerne og agave sirup. Sæt på køl da den nydes bedst kold.

.
Tomatsuppe

 

Her er der en opskrift til dem der kæmper med overvægt og vil berige deres kroppe med gode vitaminer.

 

Ingredienser:

  • 5 tomater
  • ½ lille løg
  • 1 selleri stilk
  • 1 medium gulerod
  • 1 kop persille
  • Salt og peber

Vask ingredienserne grundigt. Skræl løgene og skær alle ingredienserne i passende stykker og tilsæt dem i juiceren. Start med selleri og persille. Den pressede juice sættes i en gryde og opvarmes med lav temperatur.

 

Bon Appétit!

Hilsen fra bilablau holdet.