SEBASTIAN

Frisører søgte efter produkter, som de nemt kunne bruge på selv de hårdeste styling udfordringer; produkter, der ville gøre dem til ægte kunstnere, og som kunne hjælpe dem med at udleve deres fantasier.

 

I 1970 kom en ny styling metode inden for hårpleje. Den innovative vision, som blev skabt af LA stilist Geri Cusenza og hendes mand, John Sebastian, gjorde store ændringer og gav en komplet revolution i den måde, folk fik stylet deres hår på. De havde afgørende mod, uendelig kreativitet og kæmpede en vedvarende kamp mod det konventionelle.

Rige muligheder for selvudfoldelse

 

Geni-duoen havde sine håb om at skabe hår produkter til professionelle hårstylister der altid stræber efter at give det absolut bedste til deres kunder.

Det hele begyndte med opfindelsen af ​​krøllejernet i 1972 der først blev udviklet med det formål, at krølle Barbra Streisand’s hår. Siden da, fortsatte Sebastian det internationale firma, der blev grundlagt i Woodland Hills, Californien, og producerede banebrydende hårplejeprodukter. Holdet udvidede sine grænser og var dedikeret til at skabe uovertruffen gels, hårsprays, shampoo, balsam og andre professionelle formler der tillod stylister at gå ud over normen og udtrykke sig på mange forskellige måder.

Sebastian søger konstant nye usædvanlige måder at manifestere sine store, ambitiøse ideer på. For dem er der absolut ikke plads til “forfængelighed”. Geri og John var dem der definerede dreadlock-udseendet, der definerede en hele generation.

Shampoo og balsam

Det er virkelig ikke let at komme i tanke om nogle hårplejeprodukter, som har gjort en stor forskel og har givet nogle bemærkelsesværdige resultater. Sebastians umættelige tørst efter innovation kulminerede i produktionen af ​​revolutionerende shampoo og balsam. Volupt-shampoo og dens absorberende partikler giver volumen og forbedrer hårets look, mens Ignite flerfarve Shampoo plejer farvet hår og giver fugt til de tørre hårsektioner. Disse shampooer kan blive dine favorit shampooer takket være deres styrke og revitaliserende egenskaber, der beskytter mod kemikalier, tørhed, skæl og alle andre ugunstige forhold.

Produkter Trilliance Conditioner, Hydre Conditioner eller Mono Conditioner giver håret glathed, renhed, vitalitet og får det til at skinne. Dette skyldes deres mange gavnlige ingredienser.

Styling

Det berømte Sebastian par har skabt styling til håret, og de har arrangeret glamourøse modeshows. Det var deres mål at få kunderne til at tænke på Sebastians shampoo, balsam og styling hjælpemidler, hver gang de så på de kjoler af berømte designere som Karl Lagerfeld eller Issey Miyake. Men det skabte også et behov for flere produkter og det resulterede i en hårspray, der havde en strålende evne til at sprøjte fra enhver retning. Dette var Shaper Zero Gravity og den giver fuldstændig håndterbarhed og nem og uovertruffen kontrol over håret. Andre hårsprays er Shine Define, Shine Shaker eller Re-Shaper.

Form og struktur

I den moderne hverdag, hvor du er opslugt af ansvar, og har svært ved at finde en hurtig måde at style dit hår på om morgenen giver Sebastian dig en løsning. Nu får du aldrig en dårlig hårdag igen. Den former håret og skaber et overbevisende indtryk. For at opnå den samme effekt kan du drage fordel af de store fordele ved Shine Crafter, en voks, der giver hårdefinition, fleksibilitet og glans.

Sebastian bekymrer sig om dine krøller

Nogle kvinder synes, ​​at krøller er en byrde. Sebastian nærer dine krøller og får dem til at se smukke ud. Sebastian giver omsorg og får det mest slidte hår til at se sundt ud. Taming Elixir er et udjævningsserum der indeholder avocadoolie, hvis antioxidante og antiinflammatoriske egenskaber hjælper med at fremme sund glans. Hvis du vil charmere andre, er Sebastian Potion 9 Lite, Liquid Gloss, Shine Shaker eller Trilliant (blandt mange andre) det rigtige produkt til dig. Deres popularitet bliver større og større, fordi de forbedrer glansen og giver håret krop og struktur.   

Det “våde look”

 

Da hun kom ind på en restaurant for at komme i ly fra regnen, gik Geri på toilettet for at pudre næsen. Hun redte hendes hår og så hendes egen frisure i spejlet, og hun blev så fascineret, at det blev den nye inspiration til opfindelsen Wet Gel. I et forsøg på at hæve standarden, skabte Sebastian produkter såsom Gel Forte, texturizer og Texture Maker, der kan opnå lignende effekter.

Halv-permanent farve

 

Sebastians misundelsesværdige ry blev cementeret med Cellophanes, semi-permanent, amonia-, alkohol og peroxid farve, som gav fugtbeskyttelse, forstærkning og gav håret glans med naturlige nuancer. Med dette produkt får du et sundere og betydeligt mere attraktivt alternativ til normal hårfarve.

Altid nyskabende

 

Det er indlysende, at Geri og John Cusenza er utroligt talentfulde og har evnen til at opfinde og skabe. Når det kommer til hår, viser Sebastians deres passion i en verden af ​​stil, skønhed og mode. Deres oprindelige og professionelle hårplejeprodukter er revolutionerende produkter, der er skabt ud fra et futuristisk synspunkt. Dette har resulteret i det store udvalg af shampoo, balsam, geler, hårfarver og masser af andre hår behandlings produkter.

Hilsen fra bilablau holdet.