Strålende kreativitet, udsøgt håndværk, banebrydende forskning og dyb hengivenhed er bare nogle af grundene til, at folk har haft tillid til Nivea-mærket i så lang tid. Nivea har eksisteret i mere end 100 år og har kun givet positive resultater for personer med alle hudtyper. Da Nivea-produkter anvendes globalt af mennesker fra forskellige racer, kulturer, aldre og køn, fortsætter forskere med at investere deres tid for at imødekomme de krav, der stilles af millioner af mennesker verden over.

Hvordan begyndte det hele?

I år 1890 købte Dr. Oscar Troplowitz et laboratorie af den berømte apoteker, Paul C Beiersdorf i Hamburg. Det er her hvor magien begyndte. Troplowitz’s medarbejder og videnskabelige rådgiver – den fremtrædende dermatolog, Professor Paul Gerson Unna, præsenterede ham for en kraftig emulsion der kombinerer olie og vand der hedder Eucerit, som betyder “smuk voks” på oldgræsk. Ved hjælp af deres kombinerede indsatser besluttede de to kemikere, at dette emulgeringsmiddel ville være en ideel creme, og det var sådan den første Nivea Creme blev udviklet i 1911.

Kort efter, at emulsionen var færdig, blev den farvet hvid. Derfor kommer ordet NIVEA fra det latinske ord “nix, nivis”, hvilket betyder sne.

“Moderen til alle cremer”

 

Blandingen mellem vand og olie (Eucerit) er naturligvis ikke den eneste ingrediens i den oprindelige creme; der er også glycerin, citronsyre og en mild duft af rose og lilje. På trods af løbende opgraderinger og forbedringer på niveau med de seneste videnskabelige resultater har Nivea grundlæggende ændret sig ret lidt over alle disse år. På den anden side ændrede Nivea creme kun sit design 14 år efter, at den blev fremstillet.

Niveas design fik et helt nyt look præget af enkelhed og originalitet. Den blå beholder med de hvide NIVEA-bogstaver kom først på markedet i 1925.

Eksplosiv vækst

 

Andre virksomheder har næppe oplevet sådan en eksplosiv vækst som Nivea. Fra 1930’erne begyndte en bred vifte af nye produkter at blive lanceret. Shampoo, barbercreme og hudolier. I 1950’erne fortsatte rygtet at etablere sig globalt, især fordi Beiersdorf var drevet af målet om, at lancere en bred vifte af Nivea solbeskyttelsesmidler. Det kan argumenteres for, at den store grund til den evolutionære udvikling er den hårde konkurrence på markedet, som Beiersdorf reagerede på med en massiv kampagne kaldet Creme de la Creme, som hovedsageligt var koncentreret om Nivea Crèmes overlegne kvalitet, uforlignelige effektivitet.

Alsidige produkter

 

En undersøgelse foretaget i 1980’erne viste, at forbrugerne havde en stor tro på pålideligheden af alle Nivea-produkter. Derfor lancerede Beiersdorf et antal nye produkter, der i sidste ende resulterede i, at Nivea blev Beiersdorfs største produkt.

 

Blandt de fantastiske varianter af Nivea-produkter, er der ansigts-, krops- og håndcremer, ansigtsrens, make up fjernere, solcreme, brusegel, sæbe, deodoranter, aftershave, anti-age cremer, læbepomade og mange andre. Der er noget for børn og voksne med normal, tør, følsomme og olieagtige hudtyper.

Nivea Creme

 

Den berømte Universal Nivea Creme er faktisk noget for alle og den kommer i flere størrelser, men i den klassiske, let genkendelige blå boks. Dens milde konsistens er lavet til at påføre din hud fugt, uden at efterlade en ubehagelig fedtet og klæbrig følelse. Den virker så simpel, men den er meget forskellig fra alle de andre; Dens ingredienser giver perfekt hudpleje og næring. Denne creme er en stor velsignelse for tør hud.

Sol Beskyttende Lotion

 

Nivea Solcreme beskytter mod skadelige virkninger af solstråler. De giver øjeblikkelig beskyttelse, der ikke kun beskytter mod UVA / UVB stråler, men forhindrer også for tidlig aldring som Sun Anti-Age ansigtscreme, der forlænger varigheden af den brune hud med After Sun Bronze Tan Prolonger og giver dyb hydrering med Produkter som Sun Protect & Moisturize pistol spray. På samme måde har barnets sarte hud også en chance for at modtage direkte beskyttelse ved hjælp af en bred vifte af solcremer.

Body Lotion

 

Ved at bruge Nivea body lotion til hverdag kan du gøre din hud en god gerning. Nivea body lotion hjælper med at forhindre tørhed og gør huden blød og hydreret. De Nivea produkter der giver sådan en pleje, er Nivea body lotion, Nivea Oil i Lotion Rose og Argan olie, Q10 + Refirming body creme og mange andre. Nivea lotions testes omhyggeligt af dermatologer og accepteres internationalt som meget pålidelig, yderst fordelagtig og meget nyttig mod mange hudproblemer.

Forfriskende deodoranter

 

Ingen er immun over for sved og kropslugte, især under lange og varme sommerdage. Nivea eksperterne havde dette i tankerne og besluttede at skabe antiperspiranter og deodoranter, der kunne give energi og vitalitet til din krop og få dig til at føle dig kold, frisk og ren hele dagen. Nogle af disse produkter er Nivea Deodorant Fresh Pure, Black & White Invisible Fresh Deo Stick, men Cool Kick Deo Roll-on, Stress Protect deo roll-on og et utal af andre. Ingredienser som Bioflorine m.f. giver pleje og beskyttelse uden bivirkninger som rødme og irritation.

Forskellige hygiejneprodukter

 

Nivea Shampoo – Diamond Volume, Nivea Shower Clean, Fresh, Skum Shampoo, 2-i-1 Gel og Shampoo er blot nogle af de hygiejneprodukter, der giver en følelse af friskhed og fugt til din krop. De indeholder naturlige ingredienser, æteriske olier, vitaminer og antioxidanter behandler hudproblemer og eliminerer urenheder, snavs, skælflager, fedt og mange andre negative hudproblemer. Ved at bruge Nivea shower gel, aftershaves, shampoo, age-defying produkter m.m., Er du sikker på at opleve en stærk virkning. De hjælper med at holde huden ungdommelig, regenererer og beskytter huden. Nivea vil altid være i spidsen af innovation og en førende og et stærkt indflydelsesrigt produkt.

Hilsen fra bilablau holdet.