I 1932 blev firmaet Revlon dannet midt under ”the great depression” som var den store økonomiske krise, der hærgede i 1930’erne. I løbet af denne periode var Revlon et symbol på mod, integritet og selvsikkerhed og dette var noget som der var stærk mangel på under krisen. Brødrene Charles og Joseph Revson ændrede sammen med kemiker CR Lachman skønhedsindustrien, med deres innovative ideer.

“Til læber og negle …”

Revlons allerførste produkt var Nail Enamel, hvis flerfarvede nuancer kunne ses på kvindernes fingerspidser, herunder på omslaget af Vogue. En fortjeneste, der gjorde Revlon iøjnefaldende og anderledes end de andre mærker, var dens hidtil usete produktionsproces, hvor der blev anvendt ​​pigmenter frem for farvestoffer. I 1950’erne lancerede Revlon deres bemærkelsesværdige kampagne “Fire & Ice for læber og matchende fingerspidser”. Denne kampagne havde et positivt budskab. Budskabet var, at enhver kvinde kunne være lige så smuk og fortryllende som berømte Hollywood-skuespillerinder og stjerner.

Gennem årtierne har virksomheden udviklet sig med ​​nye produkter, der primært består af ansigts- og øjenmakeup og senere shampoo, forskellige hårbehandlinger, duftstoffer, hårfarver, neglelak og andre skønhedsprodukter.

Revlons revolutionerende neglelak betragtes som et grundlæggende produkt, hvorfra alle andre produkter indenfor neglepleje stammer. Neglelakkerne fås i et utal af nuancer og farver. Ligesom hår og hud er negle også modtagelige for hverdagens slid, der typisk skyldes svære miljøforhold, hårde sæber eller mangel på pleje. Revlon Nail Neglelak er så meget mere end negle udsmykning; En anden grund til at Revlon neglelak er blevet så utroligt populær, er også dens plejende egenskaber. Revlon har en ekstraordinær evne til at skjule fejl, forhindre misfarvning og gøre læberne smukke, sunde og skinnende. Revlon’s ​​ShadeLock Technology og Chip Defiant Formula giver glatte og stærke negle.

Skil dig ud fra mængden

Revlon har igennem årene fremmet skønheden hos alle deres kunder og vist deres kreativitet på verdensscenen. Revlons  Super Lustrous Lipstick, hvis sofistikerede nuancer giver læberne sensualitet og fremhæver bærerens ansigt på en attraktiv måde, er en fantastisk læbestift. Men det er kun en dråbe i havet i forhold til alle andre fordele der er ved Revlon. Revlon’s læbestifte indeholder vitaminer, avokado olie og abyssinian olie og giver næring og definerer dine læber på bedste vis. Revlon får dig til at stå ud fra mængden.

Kæmp for det du tror på

En af Revlons ambitioner er, at give os en frihedsfølelse og en drøm om at ændre verden til det bedre – på et stort og småt plan. Makeup er en måde hvorpå en moderne kvinde kan afsløre sin sande natur, personlighed og feminine styrke, der hjælper hende med at realisere sine drømme.

Revlons Live Boldly kampagne går stærkt ind for brugen af ​​forskellige hudplejeprodukter. ColorStay Foundation beskytter mod solstråler og giver god dækning, komfort og lethed.

Revlon har også mange ansigtsprodukter, der plejer ansigtshuden og giver dig et smukt ansigt.

Youthfx Fill + Blur Concealer, som gør ansigtet glat og perfekt imens Colorstay Creme Eye Shadow elegant fremhæver dine øjne. Photoready Kajal Eye Pencil forstærker øjen linjen og giver et smukt ansigt. Mascara Dramatic Definition fremhæver dine øjenvipper. Revlons mange kreationer vil højst sandsynligt overstige alles forventninger.

Mange forskellige dufte

Revlon har også skabt mange dufte. I 1973 skabte Revlon duften ​​Charlie, der ville blive den mest populære dufte i verden. Charlie Blue er en tidløs parfume for kvinder, hvis vidunderlige noter af frodige blomster, jasmin, rose, mosset woods, sandeltræ og egemose tilføjer et særligt feminint touch.

To årtier senere skabte de en lidt anderledes parfume, der blev navngivet Charlie White. Den dufter af violet, fersken, jasmin, lilje, vandmelon og rose, der spreder søde og saftige nuancer og skaber opmærksomhed.

Det er en svær opgave at nævne alle de produkter, der fremstilles af Revlon. Deres kvalitet er overlegen, da Charles Revson udelukkende kræver perfektion. Revlons ikoniske indflydelse handler det ikke kun om kosmetik og intensitet af farver, det er faktisk langt mere end det. Hver læbestift, enhver øjenskygge og enhver neglelak er en form for udtryk for ens egen individualitet. En kvinde med et plejet udseende og en stærk selvtillid er altid værd at beundre.

Hilsen fra bilablau holdet.