Uanset hvor hårde nogle mennesker tror de er, så er tandlægebesøg alligevel en af de værste oplevelser, som desværre ikke kan undgås. Selvom tandlægebesøg er vigtige, så er der mange alternativer der kan bidrage til en god tand og mundhygiejne, som kan reducere antallet af tandlægebesøg. Faktisk er antallet af tand og mund produkter så gode, at der ikke er en undskyldning for, at have dårlige tænder.

Korrekt tandpleje
Før du begynder at udforske nogle af vores produkter, vil vi gerne fortælle om hvorfor det er utrolig vigtigt at opretholde en god og sund mundhygiejne. Mundhygiejne spiller en stor faktor på resten af kroppen. Dårlig mundhygiejne kan påvirke resten af kroppen.  Kardiovaskulære system, for tidlig fødsel, endokarditis, diabetes, osteoporose er blot nogle af de alvorlige sygdomme der kan opstå ved dårlig mundhygiejne.  For at undgå dårlig mundhygiejne, skal du blot følge disse råd:  

  • Børst tænderne mindst to gange om dagen.
  • Brug af tandtråd.
  • Sund kost
  • Udskift tandbørsten regelmæssigt (ca. hver tredje til fjerde måned)
  • Undgå tobak

Ved brug af tandpasta og tandbørste hænger ofte sammen. Ved at droppe disse to vigtige ting kan der opstå plaque, tandkødssygdomme og tandlidelser. Disse to ting holder ikke blot dit smil attraktivt, men det opretholder den generelle mundhygiejne, forhindrer dårlig ånde og misfarvning af tænderne og dermed reducerer risikoen for huller i tænderne.

På den anden side er der mange andre relevante faktorer der har stor indflydelse på tænderne og tandkødet. Disse faktorer indebærer en sund kost. Det betyder et begrænset antal snacks, slik og chokolade og et øget indtagelse af vand friske frugter, grøntsager og fedtfattige fødevarer spiller en stor rolle. Rygning skader både kroppen, munden og tænderne. Det giver dårlige tænder samt dårlig ånde, så det bør man helt sikkert også stoppe med.

Efter at have gennemgået de grundlæggende elementer for en korrekt mundhygiejne, bør næste skridt være at sørge for korrekt tandpleje. Da Bilablau er kendt for sin alsidighed, overlegen kvalitet og endeløse rabatter er nedenstående produkter kun nogle af de få der er tæt forbundet med mundhygiejne.

Tandpasta dispenser og tandbørsteholder

InnovaGoods tandpasta dispenser med tandpasta holder vil være nyttig til dit badeværelse. Denne praktiske holder kan have op til 5 tandbørster og dermed undgå snavs og bakterier. På samme måde fordeler tandpasta-dispenseren den rigtige mængde tandpasta hver gang. Behovet for batterier, ledninger og installation er ikke nødvendigt. Alt i alt er det et virkelig fantastisk produkt til badeværelset.

Oral-B elektriske tandbørstehovede

Dette tandbørstehovede er en rigtig god beslutning da den har 48.000 omdrejninger pr. Minut. Udover denne utrolige funktion, renser børsterne hver tand og efterlader dem helt rene og polerede, takket være det fantastiske 3D-system. En anden vigtig dem er dens udskiftning. Denne pakke indeholder 8 helt nye børstehoveder, der kan anvendes På alle Oral-B elektriske tandbørster, undtagen Oral-B Pulsonic.

Dental Water Jet

Dette er både en innovativ, avanceret og original opfindelse, som de fleste sandsynligvis ikke kender til. Der er alternative metoder til at holde tænderne rene på der ikke involverer børstning overhovedet. Power Floss – Air Powered Dental Water Jet bruger den avancerede luft fusion teknologi som omhyggeligt og effektivt renser snavs og bakterier. Når strømmen af vand og luft strømmer sammen, opstår der gode resultater og denne fusion fjerner bakterier fra alle vanskelige områder i munden. En smart og effektiv enhed der uden tvivl er værd at investere i.

 

Colgate Protection

Et af de mest førende tandhygiejne mærker er Colgate-selskabet der har så meget at byde på. Et produkt der er udpeget som en førsteklasses tandpasta er den fantastiske Colgate Cavity Protection Fluoride Tandpasta. Som navnet antyder, har denne tandpasta et højt indhold af fluor, der styrker tænderne og øger tændernes styrke. Den gode mintsmag giver en frisk ånde, mens andre vigtige komponenter effektivt bekæmper og mindsker risikoen for huller. En bemærkelsesværdig tandpasta der opfylder alle kravene i hele familien.

En effektiv mundskyl

Oral-B har tænkt på alt. En anden af deres fantastiske opfindelser er Complete Mouthwash – et fantastisk produkt til tandkødsbetændelse, dårlige tænder og andre problemer i munden. Denne ekstraordinære væske hæmmer plaque og opbygger styrker og reparerer emaljen, giver god og frisk ånde. Den fjerner alle bakterier. Selvom det er meget vigtigt at børste tænder hver dag, så er har mundskyl også en vigtig funktion.

 

Jordan Manuel tandbørste

Til jer der ikke er vild med den elektriske tandbørste kan denne Jordan Classic Hard Tandbørste være en god løsning. Den har været anbefalet af tandlæger verden over.  Tværtimod er børster effektive mod pletter og forsigtige mod tænder og tandkød. Selv de tætteste mellemrum mellem tænderne, vanskelige områder og tungen vil blive behandlet godt efter kun 2-3 minutter med børstning.

 

Close-up tandpasta

Fjernelse af bakterier i munden har aldrig været lettere. Close-Up Rød og  Close-Up Grøn Tandpasta har været en sand åbenbaring for de fleste. Disse tandpastaer er fantastiske når det kommer til mundhygiejne. De er effektiv og fjerner plaque. Den giver en frisk ånde og forebygger huller i tænderne.

H
er har vi samlet nogle af de bedste tand produkter. Få et dejligt smil i dag!

Hilsen fra bilablau holdet.