Tid til en ny yndlingsduft? Nu hvor vi er halvvejs igennem en af de hårdeste vintre i nyere tid, er det tid til at finde en duft der passer til sæsonen og humøret. Vi er glade for at præsentere månedens duft til både ham og hende: Versace Eros (til mænd) og Hugo Boss The Scent (til kvinder). Begge dufte er karakteristiske, skarpe og klar til at imponere på selv de mest afslappende dage. Der er gode grunde til, at de anses for at være månedens duft. Tag dig tid til at udforske hvert produkt – risikoen er, at du og din eventuelle ægtefælle vil elske dem begge!

Versace 'Eros' til mænd

Versace Eros parfumen er opkaldt efter den græske Gud, Eros, og er især kendt for sin måde at tiltrække på. Den efterlader kvinder i lyst og mænd i misundelse. Denne duft er så god og betagende at din veninde, kæreste eller kone højst sandsynligt opfordrer dig til at bære den offentligt. “If a camaro is a head-turner, this cologne is a nose-turner!”

Okay, den er virkelig populær.. Parfumen er en topsælger og har fantastiske anmeldelser rundt omkring på internettet. Men hvad er hemmeligheden egentlig? Det er bestemt ikke enhver duft der passer til hver mand. Denne duft er alsidig og især effektiv i den kolde vintersæson. Men lad os komme ind på de vigtigste punkter:

Versace som brand

Eros hører under Versace-mærket, som etablerede sig i duft-industrien i 1981 og siden hen er vokset til, at blive et stort og respekteret mærke. Versace er også et populært modemærke, lanceret og opfundet af den store italienske modedesigner Gianni Versace. I dag hører du også om Versace i de sociale medier; Versace er overalt i vores kultur, især i musik – mærket bidrager også til flere hits, som “Versace on the Floor” af Bruno Mars og “Versace” af Migos.


Eros-produktet kom på markedet i 2012 og har siden været topsælger. Denne duft er en sikker vinder. Hvis du ønsker at tiltrække kvinder i 2018, er Versace Eros et sikkert valg når der skal imponeres.

H
vem bruger Versace?

Den primære målgruppe for denne duftserie er typisk mænd mellem 18 og 60 år gamle. Duften favoriseres af mænd i alle aldre – og med god grund. Den giver de unge mænd et lidt mandligt udtryk, de modne 40 årige mænd dufter som de burde, og den ældre generation får mulighed for at føle sig lidt mere ungdommelig.

 

Hvilke toner indeholder duften?
Versace Eros Men indeholder noter af frisk skov, med lidt orientalsk stemning smidt oveni hatten. Duften er en kombination af tre forskellige noter – grøn æble, italiensk citron og mynteolie. Citrus og mynte kombinationen gør duften rigtig frisk, samtidig med at der er en følelse af varme med tonede bønner, samt ambroxan og geranium blomster. Derudover har den et lille strejf af Madagaskar vanilje. For at sige det ganske enkelt, sørger Versace Eros for, at en mand kan leve op til sin maskuline identitet.

Mød Hugo Boss 'The Scent' til kvinder

Hugo Boss The Scent Women gør alle mænd bløde i knæene. Duften har en meget feminin profil med et indhold, der komplementerer hinanden fortryllende godt.  
Fra honningglaseret fersken til et strejf af kakao, vil Hugo Boss The Scent få din mand eller kammerat til at plage dig om at bære den igen og igen.

 

Hugo Boss som brand

Hugo Boss startede udelukkende med at henvende sig til mænd, da de åbnede modefirmaet i 1923. Senere hen har man udvidet målgruppen og de henvender sig nu til mænd, såvel som kvinder.  Deres parfumeudvalg startede med udgivelsen af ​​deres første produkt i 1993, for 25 år siden. Hugo Boss er et berømt mærke, ligesom Versace – og der er ingen tvivl om, at de er kommet for at blive. For mange mænd og kvinder er Hugo Boss skaberen af ​​flere af deres yndlingsdufte.

Hvilke kvinder bruger Hugo Boss?

Enhver kvinde, der ønsker at fremstå med en feminin udstråling vil nyde denne duft. Nogle kvinder foretrækker noget lidt mere macho – i så fald, vil denne duft ikke fungere. Men hvis du vil gøre en mand blød i knæene, vil en feminin duft som denne være en sikker vinder. Den er perfekt til kvinder i alle aldre – fra ung til gammel.


Hvilke toner indeholder duften?
Duften indeholder en blanding af kakao, freesia, honningglaseret fersken og osmanthus. Den mest fremtrædende note er honningglaseret fersken.
Osmanthus er en varm, frisk blomst, som holder hele dagen. Dens grundlæggende duft note er kakao, hvilket faktisk er en eftertragtet duft af både mænd og kvinder. Det er en rig og delikat kakaobønne-smag tilføjet nogle supplerende duft noter, som giver en feminin duft.

Tilføj Månedens Duft til din parfumesamling i dag! Begge dufte fungerer effektivt for alle aldersgrupper. Både Versace Eros og Hugo Boss The Scent Women har spækkevis af gode anmeldelser fra cologne og parfume entusiaster. Desuden passer de godt til vintermånederne, men sine varme duftnoter, som vil hænge ved fra morgen til aften.

Hvis du skal starte 2018 med den rigtige duft, så benyt dig af denne artikels anbefalinger og køb Månedens Duft til Ham og hende, til dig og din partner. Hvis du er single, har du nu den oplagte gave til det modsatte køn. Du løber ingen risiko ved disse parfumer. Disse to topsælgere har bevist at de er

Hilsen fra bilablau holdet.