Hvis du aldrig har haft lejlighed for at rejse til Spanien, men altid har været nysgerrig efter at vide om landet virkelig har kulturel mangfoldighed, så prøv blot en af ​​Loewe parfumer. Deres fantastiske dufte afspejler den lidenskabelige intensitet og raffinerede sensualitet du finder i Spanien og bringer den der bærer duftene til de dejlige øer, travle gader, barokke kirker og middelalderbyer. Loewes fortryllende dufte fremkalder associationer til Spaniens antikke tradition.

Loewe var et fremtrædende tøjmærke i 1846. I år 1872 var den tyske forretningsmand Enrique Loewe Roessberg, hvis kærlighed til den spanske arv var overvældende, kommet til Spanien hvorefter han startede en butik i Madrid. Dette var starten på en ekstraordinær historie. Selvom Loewe-firmaet hovedsageligt er blevet anerkendt for sine lædervarer, producerer de også solbriller, smykker, mode tilbehør og dufte, som alle sælges i butikker i 35 lande verden over.

Loewes første duft var L de Loewe. Dette var virksomhedens udgangspunkt, som alle andre parfumer tog udgangspunkt i. Som tidligere nævnt udgjorde den mangfoldige spanske kultur en stor inspirationskilde for skabelsen af duftene. Ligesom parfume, er den spanske ånd både yndefuld og mystisk, elegant og fyldt med ingredienser fundet i naturen.

Et varieret udvalg for mænd

 

Solo Loewe er et perfekt valg for moderne og dynamiske mænd. Den antikke by Toledo har været den vigtigste inspirationskilde på grund af sin omfattende monumentale arv, som er bevaret af tre forskellige men sammenhængende kulturer. Solo Loewe indeholder også marcipan og sandeltræ. Solo Loewe er perfekt for en mand, der er civiliseret og stilfuld på samme tid.

7 Magiske dufte

 

En anden afspejling af den spanske tradition og kunst kan formentlig duftes i ​​7 Loewe. Det er utroligt nemt at blive forført af de syv vidunderlige ingredienser, der er intensive og maskuline. Denne duft er skabt til en modig mand. Duftene af peber, æble, rose, lilje, neroli, røgelse og cedertræ blander sig og giver et maskulint udtryk.

7 Loewe Natural er skabt til urbane naturelskere. Den ineholder bitter appelsin, røgelse, sort peber, moskus, cedertræ og dette symboliserer mandens store selvtillid. Duften giver manden bedre humør og større karisma.

Til dem der elsker sport

 

Hvis du i høj grad nyder fysiske aktiviteter og forskellige sportsgrene, vil Loewe Pour Homme Sport opfylde alle dine forventninger. Overraskende nok kan elegance og sport entusiasme gå hånd i hånd. Duften er perfekt til en mand, der er dybt engageret, selvdisciplineret, men stadig positiv og sprudlende. Duften indeholder grapefrugt, peber, havvand og træagtige toner.

Loewe parfumerer er ofte sammensat af modsætninger, og dette er altid vellykket. Loewe 001 for kvinder blev skabt sammen med sit mandlige modstykke. De to udgaver symboliserer en ny begyndelse og den uimodståelige attraktion mellem to køn; hver af dem har sin egen unikke karakter, men deres personligheder er stadig tæt forbundet. 001 for kvinder er den duft der symboliserer ømhed og femininitet. Duften indeholder Egyptisk jasmin, peber og mandarin. Indpakningen af ​​de to parfumer er minimalistisk men kunstnerisk designet: man kan åbne den på siden som en bog eller et smykkeskrin, og den indeholder LOEWE logoet og parfumens navn.

En duft med en magisk aura

 

Hvis en parfume var et menneske, ville Aura Loewe være sprængfyldt med energi og entusiasme. Den dufter af Nuancer af læder og hindbær og symboliserer en kvinde med attitude, energi og feminin livskraft. Med denne duft ved du aldrig, hvad du vil få, og det er netop denne mystik, der gør den så spændende.

Et andet stolt medlem af Loewe duft familien er Agua de Loewe Mar de Colar, en duft, der symboliserer eventyr og leder tankerne hen på at sejle på Stillehavet mod Det Store Koralrev. Denne parfume er en invitation til spændende maritime eventyr, hvor du kan nyde alle naturens skønheder og udforske de forfriskende koraler. Duften er egnet til både kvinder og mænd.

Loewe duftene indeholder en myriade af diverse blomster, aromatiske urter, frugter, krydderier og træ noter. Disse er blevet sammensat for at danne vidunderlige dufte. Loewe har også formået at hylde Spanien på en tiltalende måde. Deres parfumeflasker har også et fantastisk design, der heller ikke mangler kvalitet. Med materialer som metal, krystal, læder, træ og guld er det bestemt ikke en udfordring at præsentere en duft i den mest luksuriøse form. Det er ikke mærkeligt at det ofte hævdes at Loewes dufte ikke blot dufter fantastisk men også præsenteres i fantastiske flasker.  

Hilsen fra bilablau holdet.