Prøv engang, at tænk på en lækker panini-sandwich, med saftig kød eller frisk velsmagende fisk, mens osten flyder smeltende ned af siderne, på det friske sprøde brød.  Men denne panini-sandwich maker fra Tristar, har du en enestående mulighed for, at gøre denne fantasi til virkelighed.

Dette fantastiske og effektive køkkenredskab gør det lidt sjovere, at lave sandwich. Alt smager lige pludselig lidt bedre, og så er det nemt og hurtigt. Dette produkt fra Tristar er meget populært og meget efterspurgt. Denne glatte panini grill vil helt sikkert være nyttig, når du venter gæster eller bare vil lave en hurtig og nem morgenmad eller aftensmad.

Designet er fantastisk; Denne grill har et moderne design og vil pynte et køkken, og det kan vi takke det rustfri låg for. Minimalistisk stil og et simpelt design er, hvad de fleste mennesker leder efter, og det er præcis det, dette redskab har at tilbyde. Denne panini grill er præget af den fantastiske kvalitet og brugervenlige funktionalitet.

En panini grill giver jævn varmefordeling, hvilket gør, at der ikke behøves at bruge olie eller andet fedtstof. Derfor er der også mulighed for, at lave sunde sandwiches. Der vil heller ikke blive meget rengøring, da maden ikke klæber sig fast.

Denne panini grill har flere fantastiske funktioner! Den har anti-glidende fødder, komfortabelt opbevaringssystem og et låg med lukket sikkerhedslås. Låget giver dig mulighed for, at lave dine sandwiches i den størrelse du ønsker og efterlader de perfekte grill mærker på sandwichene. Derudover får du chancen for at, at kunne holde øje med, om din sandwich har den rette temperatur.

Vores konklusion er, at denne panini Grill er i fantastisk kvalitet. Uanset om du ejer en fastfood restaurant eller bare vil have den privat, så er denne grill perfekt til dig. Plus, den er også egnet til camping.

Her er nogle enkle opskrifter, der ikke indeholder mere end de sædvanlige ingredienser, som de fleste har i køleskabet.

1.
Taco til morgenmad!


Æg
Shredded pepper jack ost
Salsa

Bland disse tre ingredienser i en tortilla pandekage. Indsæt den i grillen, og pres indtil den har en gylden farve.

2.
Kød


Sprødt ost
Almindelig ost
tyndt skiveskåret svinekød

Tilsæt ingredienserne mellem 2 skiver kartoffelbrød.Kan serveres med ketchup.

3.
Canadisk bacon

Smør
2 skiver kanadisk bacon
Skiver schweizisk ost

En engelsk muffin med smør. Fyld med 2 skiver kanadisk bacon og et lille stykke schweizisk ost. Tryk og varm den, indtil den gylden.

4.
Svampe Taleggio


Olivenolie
Salt og peber
Blandede svampe
Skiveskåret løg
Skiveskåret Taleggio Ost

 

Tilsæt olie i en italiensk rulle. Tilsæt en smule salt og tilsæt de blandede svampe og skiveskåret løg. Tilføj derefter skåret taleggio ost. Til varm den i grillen, til farven bliver gylden.

5.
Stærk bøf

Mayonnaise
Tyndt skåret kogt oksekød
Salt
Ristet peberost

Tilføj mayonnaise og smør det ud på indersiden af ​​en skive løg. Fyld den med små skiver kogt bøf og drys lidt salt på toppen med ristet peber ost.

6.
Brug croissant

Skumfidus creme
Chokolade stykker
Jordbær

Tilsæt den ønskede mængde af skumfidus creme på indersiden af en croissant. Tilsæt chokolade stykker og skivede jordbær.

7.
Jordnøddesmør – Banan

Jordnøddesmør
Banan
Kanel

Tilsæt jordnøddesmør på en skiveskåret kanel bolle med tyndt skåret banan. Tag en skive brød og tilsæt honning.

Hilsen fra bilablau holdet.