Mennesker der har en lidenskab for madlavning og altid vil vise sine ekspertiser og køber alle slags køkken apparater som grill, kander, pander, komfure, kedler osv., for at få smagen på et helt andet niveau. Lige nu er der et specielt apparat der fortjener alt opmærksomheden og en masse ros. Det er køkkenkværnen. Køkkenkværnen er blevet flittigt brugt siden 1800-tallet og den er blevet meget populær siden. I dag er brugen af køkkenkværnen udvidet, funktionerne er blevet forbedret så vel som kapaciteten og de er i stand til kværne flere kilo kød på samme tid.

Derfor burde du eje en

En del mennesker søger for det meste udsalgspriser på bestemte produkter. Derfor vil vi gerne informere dig om fordelene ved køkkenkværne til billige priser. Denne Kødkværn VM-4210 kan udføre magi når det gælder at kværne kød eller pølser. Desuden er du den som vælger din kværns niveau som enten er lav, middel eller grov. Udover de nævnte fordele, så er det ikke svært at finde mange flere fordele med denne eller andre kødkværne.

Frisk og smags fuld  

Er det ikke bare fedt når du ved hvor frisk kødet egentlig er? Hvis man er i et supermarked eller en slagterbutik, så kan hakket kød godt have ligget længe, som kan være sundhedsskadelig. Derudover kan kvaliteten på kødet være dårlig. Derfor er det godt at kværne sit eget kød hjemme, som giver dig fuld kontrol.

Hjemmelavede pølser og Kibbeh

Den første ting der diskuteres, er evnen til at kværne kødet. Men i virkeligheden er kødkværne så meget mere end det: Mange af dem indeholder tilbehør som f.eks. pølsefyldere. Derfor kan du tilberede dine yndlings retter.

 

Kværn lidt mere!

En almindelig kødkværn kan tjene som en almindelig foodprocessor med en ekstraordinær evne til at kværne mange grøntsager som kartofler, rødbeder, gulerødder og radiser eller frugter som æbler, pærer og mange flere.

Du ved præcis, hvad du kværner

 

Få mennesker vil benægte, at reklame forhandlere ikke bruger de “gode” fødevare.  At have en selv, så eliminerer du frygten for at blive narret og vigtigst af alt, ved du præcis, hvad du lægger i kværnen.

 

Du skal være forsigtig med dette:

  1. Renlighed! Du skal altid have ren hænder, et rent bord, skål, udstyr og kød.
  2. At skære kødet i terninger og fryse det i ca. 15 minutter.
  3. Bortset fra fryseprocessen anbefales det stærkt, at du gør det samme med dit udstyr: En kold slibeplade giver de bedste resultater.
  4. Husk altid at kværne to gange.
  5. Hvis du har et mål og ved hvad du skal bruge kødet til, så overvej at tilføje krydderier i kødet.
  6. Da kværnen er nem at adskille, så er rengøringen ekstrem let. Du kan nok gøre det endnu nemmere ved at bruge følgende metode: Før en grundig vask skal du tage et stykke brød for at tørre kværnen og klemme det resterende kød ud.

Originale kødkværn ideer

At lave den ønskede kød tekstur har aldrig været så let som nu. Med en ordentlig kødkværn får du chancen for altid at nyde din mad, gøre dine måltider betydeligt mere nærende og nyd den fulde kontrol over alle dine madlavninger.  

Her er nogle gode opskrifter, som kødelskere vil elske:  

Kyllingeburger med lavt fedt indhold


Kyllingebryst indeholder en høj mængde af proteiner og en lav mængde kalorier og fedt, specielt når det er tilberedt hjemme.

 

Ingredienser:

  • 150-200 g skindløs kyllingebryst
  • ½ lille hvidløg
  • 1 æg
  • 2 spsk. fedtfri græsk yoghurt
  • ½ dl kål
  • 1 fuldkorn mini pita
  • 1 stor skivr tomat
  • Olivenolie

 

Krydderier:

  • Ristet cayenne peber
  • Worchester sauce
  • Peber

Fremgangsmåde:

  • Slib kyllingebrystet i kødkværnen
  • Tilsæt derefter i en skål og bland med æggehvide, tilsæt krydderier og 1 spsk græsk yoghurt.
  • Form dem og tilsæt på et  aluminiumsfolie sprøjtet med stegepray.
  • Placer på grillen, mens bøfferne stadig er i folien i 3-5 minutter.
  • Derefter fjernes folien og bøfferne steges.
  • Påfør kål, nogle løgskiver og et strejf af olivenolie, og læg på grillen med en halvt mini pita for at varme overfladen.
  • Tilsæt et tyndt stykke avocado, grillede løgskiver og et stykke tomat.
  • Nyd måltidet!

Kartoffelmos

Kartoffelmos er altid et glimrende valg. Det kan lyde som en overraskelse for nogen, men du kan også lave vegetabilske måltider ved hjælp af en kødkværn.

 

Ingredienser:

  • 1 kg kartofler
  • ½ tsk salt
  • ¾ dl fløde
  • 2 spsk usaltet smør
  • Sort peber

 

Sådan gør du:

  • Sæt kartoflerne i en stor gryde med vand.Tilsæt salt og kog ved høj temperatur.
  • Når det begynder at koge, reducer varmen og lad kartoflerne simre i 45 minutter.
  • Fjern vandet og skræl kartoflerne. Tag en halv kop varmt vand til senere.
  • Når kartoflerne er skrællet, skal du skære dem i både og læg dem i kødkværnen.
  • Mens kartoflerne kværnes, varmes mosen op på komfuret.
  • Påfør så smør i mosen, men sørg for at tilføje en lille mængde ad gangen og sørg for at det er smeltet. Brug salt og peber før servering.
  • Nyd det!

Hilsen fra bilablau holdet.