Da ​​Shiseido Company blev dannet, var det en milepæl i skønhedsindustriens historie. Dette japanske mærke med en strålende fortid har fået stor anerkendelse og har opnået en sikker position som verdens fjerde største firma. Det blev grundlagt af Arinobu Fukuhara i 1872 i Tokyo som et banebrydende apotek. Det der er meget fascinerende med Shiseido, er deres sammensmeltning af vestlig og østlig kunst, videnskab og farmakologi sammen med deres overordnede mål: at skabe et produkt af uovertruffen kvalitet. I 1915 overtog Arinobus søn Shinzo virksomheden og den blev en stor succes. Shinzos omhyggelige forskning og udforskning af amerikansk farmakologi og dedikation til naturlige ingredienser af høj kvalitet var enormt frugtbar og gav efterhånden Shiseido-sminke, kosmetiske præparater, hårplejeprodukter og dufte iøjnefaldende succes.

Stort udvalg af hårplejeprodukter

Det særegne navn Shiseido stammer fra en gammel kinesisk tekst kaldet I Ching, der betyder “Forandringernes bog”. Shiseido-uddannede fagfolk indsamlede ingredienser fra naturen og udviklede de rette teknikker for at få de mest fordelagtige resultater fra deres formler.

Selskabets bidrag til frisør industrien er også uvurderlig; frisører og private kunder får chancen for at nyde et stort udvalg af shampooer, såsom Silk Moisture Shampoo fra Senscience-linjen, der beskytter og nærer håret med sød mandelekstrakt og silkeprotein eller Senscience Balance Conditioner, der hydrerer og giver naturlige sukkerarter og vitamin B.

Shiseido har altid prøvet at bekæmpe sløvt, kedeligt og skadet hår og det varede ikke længe før eksperterne indså, at shampoo og balsam havde brug for et komplementært produkt, der ville give total pleje til håret med værdifulde ingredienser. Intensive Treatment Hair Mask, Synthetic Complex og Cuticle Conditioner Complex (D-DM) regenerer beskadiget hår.

Hvis man vil bekæmpe slidt og filtret hår, er Anti-Frizz Treatment perfekt. Den indeholder Vitalock-6, som reparerer og styrker håret indefra og ud.

Desuden kan man også pleje spidserne med Top Coat Senscience Shiseido.

Et essentielt Makeup Kit

Shiseido er et firma der værdsætter perfektionisme og alle deres beautifiers forarbejder ikke kun. Paperlight Cream Eye Color giver f.eks. dine øjenlåg en rig matfarve, men den giver også en fjer-let finish og fremragende fugtende fordele med Super Hydro-Wrap Vitalizing DE EX. Full Lash Multi-Dimension Mascara er et produkt, der skal anvendes sammen med din øjenskygge. Det er et produkt der giver dig smukke og fremhævede øjne.

Da Shiseidos filosofi var at bruge naturlige ingredienser og at være i kontakt med naturen, bevarede Shinzo og hans apotekere de samme værdier da de begyndte at skabe hudplejeprodukter. Synchro Skin Liquid Foundation indeholder timemor og St. John’s Wort Extract, der bekæmper enhver skade eller grovhed og forebygger og giver fejlfri dækning. Transparent Loose Powder indeholder Bio-Evening Primrose Oil, der giver fugt og en glat finish.

En linje der bekæmper hudens aldringsproces

Shiseido har altid ment, at apotek og kosmetik var to uløseligt forbundne størrelser. Da kvaliteten og efterspørgslen steg, blev deres anti-aging-produkter hele tiden bedre. Avanceret Essential Energy Body Firming Cream indeholder mange antioxidanter der beskytter huden og giver glattere, skinnende kropshud. Shiseido får kvinder til at se mere elegante, selvsikre og attraktive ud.

 

Shiseidos cremer indeholder også plejende ingredienser såsom lakrids og Okura Extract, Uji Green Tea, Oshima Sakura Leaf og mange andre japanske ingredienser, som strammer huden og som giver et mere ungdommeligt udseende. Nogle af disse cremer er Future Solution LX Intensive Firming Contour Serum, Perfect Hydrating BB Cream, Ibuki Refining Moisturizer, Bio Performance Lift Dynamisk Cream, Bio-Performance Glow Revival og en masse andre.

Omhyggelig Solpleje

I 1993 blev der introduceret en bred solbeskyttelses linje, der også indeholder ​​alders dæmpende ingredienser, fugtighedsgivende egenskaber og et solbeskyttende skjold. Expert Sun Aging Cream er en mineralbaseret solcreme, der passer til alle hudtyper, herunder den delikate børne hud. Størstedelen af ​​solcremerne fra dette mærke har WetForce Technology, der intensiverer cremernes kraft, når det påførte område kommer i kontakt med vand. De giver også bredspektret beskyttelse, som forsinker dannelsen af ​​aldrings indikatorer. Sun Protection Stick Foundation SPF37 anvender nemlig SuperVeil-UV 360TM-teknologi, der plejer huden perfekt.

Igennem årene har mange kvinder også vist deres kærlighed til den fremragende Self-Tanning Lotion Brilliant Bronze, der beroliger og beskytter huden med en hjælpende hånd fra B-vitamin,

imens den samtidig give en smuk og sensuel glød.

Vores yndlings firma fra Japan forsøger hele tiden at opfylde alle individuelle kunders ønsker og behov, og det er netop det der er grunden til deres succes og kvalitet.

Produkter til mænd

Shiseido har altid fordøgt at skubbe grænserne og skabe bedre og bedre produkter. I 2004 lancerede de et meget interessant hudpleje produkt ”Apes and Gentlemen” kun for mænd. Dette gav mænd en lang række pleje muligheder.

I takt med at årene går, udsættes en moderne mand for bymæssige faktorer som forurening, stress og UV-stråler, der giver dybe linjer og rynker i huden. Heldigvis lanceredes de bemærkelsesværdige Shiseido produkter, som en redning for huden. Uanset om du vælger Men Moisturizing Emulsion, Rosemary eller Super Bio-Ye Rich Rich Men Total Revitalizer får du en fantastisk kvalitet. Med Men Moisturizing Recovery Cream, får du kvalitetsfuld pleje til huden.

Uovertruffen kvalitet

Når man taler om Shiseido, bliver man også nødt til at nævne nogle af de mest fremtrædende parfumer. Ever Bloom Eau de Toilette er et symbol på uberørt natur, ufattelig energi og delikat kvindelighed. Den indeholder noter af lotus og Hinoki træ. En anden fantastisk duft er Energizing Eau de Parfum.

Shiseido er et familie imperium med en 140-årig tradition, levende historie og overlegne produkter, der har fyldt badeværelser på luksus hoteller og private boliger over hele verden i mange år. Shiseido er et andet ord for uovertruffen kvalitet, der giver en fantastisk kropsoplevelse.

Hilsen fra bilablau holdet.