Når det kommer til hud og overordnet pleje, er Nivea et af de mærker, som de fleste mennesker kender. Det tyske mærke blev introduceret i1911 og efter mere end hundrede år har mærket aldrig skuffet sine kunder. Mærket har brugt en række kendte til at promovere sig, og det har hjulpet mærket med at fremme sit navn meget godt.

Nu af er der flere produkter, der er let tilgængelige i indkøbscentre, dagligvarebutikker og online butikker.

Men først, lad os finde ud af, hvorfor ordentlig hudpleje er vigtig.

Nivea Creme 250 ml

Kun få mennesker udfører en ordentlig hudpleje rutine, andre sover fra det. Huden er det største organ, som en menneskekrop har, og den arbejder hele dagen, med næsten ingen hvile. Derfor er en ordentlig hudpleje nødvendig, fordi dette vil hjælpe huden til at fungere normalt. At have en god hudpleje rutine vil også hjælpe dig med at spare penge, og sparer dig for store bekymringer i fremtiden.

Nivea Creme Soft Shower Cream 50ml

H
vem kan bruge Nivea produkter?

De fleste mennesker tror, at hudpleje kun er for kvinder, men hudpleje er også relevant for mænd. Heldigvis har Nivea skabt specifikke produkter til begge køn.

Nivea produkter kan bruges af både mænd og kvinder, og hvert produkt retter sig mod brugerens hudproblem. Her er nogle eksempler:

ORIGINALS regenerator after shave balm 100 ml

T
il kroppen

Forurening, stress og søvnløshed kan få vores hud til at blive tør og hård, og selv om vand er en af de enkleste løsninger, er det altid bedst at bede assistance fra eksperterne.

Og når man taler om eksperter, ved Nivea, hvordan man løser mindre hudproblemer. Nivea har skabt forskellige produkter, der hjælper kroppen med at reparere og vedligeholde huden og give den et sundere udseende. Nivea er dedikeret til at nå markedet ved at løse alle deres hudproblemer.

Nivea Deo Spray 150ml Protect & Care

En tør og kedelig hud er normal, især for mænd og kvinder, der ikke har tid til at tage sig af sig selv. Heldigvis har Nivea udviklet hudpleje og fugtighedscreme, der vil hjælpe med at blødgøre huden. Nivea Care Intensive Creme 100ml, Nivea Body Lotion 250ml, Nivea Hand Cream Anti-Age Q10 30ml Tube, Nivea Manos Crema Nutritiva 100ml og Nivea Maos Repara & Cuida 50ml.

Nivea Shower 250ml Men Active Clean

Trods alle de vidunderlige produkter og anerkendelsen på markedet har Nivea ikke begrænset sig selv. Faktisk skabte de andre varer, der ville tage fat på en af tidens største bekymringer – kropslugt og overdreven svedtendens. Disse problemer opstår ofte hos travle mænd og kvinder. Dette betyder dog ikke, at de for altid vil skjule deres mørke hemmeligheder. For at løse dette problem har Nivea skabt deodoranter, der ikke kun vil holde dig godt lugtende; Nivea’s deo plejer også dine armhuler. Du kan bruge Nivea Deodorant Roll-On Frisk Pure, Nivea Deo Spray 150ml Satin Sensation, Nivea Deoroller 50ml Frisk Blomst og Nivea Deospray 35ml Beskyt og pleje for Kvinder.

Nivea Care Intensive Creme 100 ml

Selvfølgelig har Nivea ikke kun skabt produkter, der holder kroppen, og håret, friskt og rent. Deres brusegels og cremer er til at dø for og er et must. For sæber kan du vælge mellem Nivea Liquid Soap 250ml Honey eller Nivea Soap 100g Cream Care. Hvis du er til shower gels, kan du vælge mellem disse produkter: Nivea Shower 250ml Men Active Clean, Nivea Shower 250ml Pure, Nivea Shower 250ml Citrongræs & Olie, Nivea Shower 2x250ml Til Mænd Energi, Nivea Shower Gel 50ml Mænd Originalpleje, Nivea In-Shower Make-Up Remover (Normal Skin), Nivea Gel De Ducha Soft 250ml.

Nivea Soap 100g Cream Care

Ligesom huden bliver håret udsat for skader. Tørt og uhåndterbart hår er et stort nej! Hvis det ikke bliver behandlet, kan det blive kedelig og tør. Der er forskellige mærker på markedet, der hævder at være de bedste. Men du vil sikkert have tillid til et firma, der har eksisteret i lang tid, og har bevist meget. Derfor bør du for hårpleje ikke stole på andet end Nivea. De tilbyder følgende shampoo specielt lavet til mænd og kvinder: Nivea Shampoo 250ml Long Repair, Nivea Shampoo 250ml Diamond Volume, Nivea-Men Normal Cool Shampoo 250ml, Nivea – Men Strong Power Shampoo 250ml.

Men vent, der er mere! Nivea har også designet produkter til barbering (Nivea Shaving Gel 200ml Protect & Shave) og solbeskyttelsesbehov (Nivea – Sun Protege & Broncea Spray SPF50 200ml).

But wait, there’s more! Nivea has also designed products for shaving (Nivea Shaving Gel 200ml Protect&Shave) and sun protection needs (Nivea – Sun Protege&Broncea Spray SPF50 200ml).

INVISIBLE deo vaporizador 200 ml

T
il Ansigtet

Generelt bedømmes en person efter hvordan han / hun ser ud, og det første, der ses, er ansigtet. Det er virkelig svært at opretholde et rent, og pænt udseende. Dehydrering, stress, søvnproblemer og endda mad kan påvirke ansigtets glathed og smidighed.

Men bortset fra akne eller tør og flad hud er rynker også en stor bekymring, især hos de fleste kvinder. Det er uundgåeligt, især når vi bliver ældre, men der er måder at reducere de rynker, der vises tidligt på vores hud. Mange mærker lover en ungdommelig glød, men kun nogle få er tro mod deres ord.

Nivea Shaving Cream 200ml Mild

Heldigvis, bortset fra kostbare ansigts sessioner, er der en måde at løse disse frygtelige hudproblemer på. Med Nivea-produkter kan du sige ja til et yngre, friskere dig uden at bruge meget. Hvad enten din hud er tør, normal eller olieagtig, har mærket noget at byde på. Til ansigtet er her nogle af de produkter du vælge imellem: Nivea Care Intensive 400ml, Nivea Care Intensive Creme 100 ml, Nivea Cream 100ml Tube, Nivea Cream 400ml, NiveaCream 250ml Tin, Nivea Cream 75ml Tin, Nivea Visage Day Fluid 40ml Cellular Perfekt hud, Nivea Visage Night 40ml Cellular Perfect Skin, Nivea Visage Q10 + 40ml Anti-Wrinkle Cream, Nivea Cream 30ml i Metal Jar og Nivea Cream For Men 75ml. Ud over ansigtspleje sørger mærket også for, at du kan få en fugtighedscreme med flere formål. Disse er et must-have for kvinder på farten, da det virker på forskellige måder. Nivea Visage Blemish Balm Cream 50ml og Nivea Visage Blemish Balm Cream Dark 50ml arbejde som en tonet fugtighedscreme. Det hjælper også med jævne hudtonen, skjuler acne, letter huden og beskytter ansigtet mod solens skadelige stråler.

Nivea Visage Facial Cleansing Wipes 25pcs cream

For at fuldføre ansigtsregimet har Nivea også produceret Nivea Visage Face Water med Alcohol 200ml, Nivea Visage Eye Make-Up Remover Balm 125ml, og Nivea Visage Facial Cleansing Wipes 25pcs Cream. Disse produkter fjerner let sminke og andet snavs uden at forårsage hudbrud.

Hilsen fra bilablau holdet.