Marc Jacobs var som barn en genert dreng, men har siden udrettet meget der har givet ham meget opmærksomhed verden over. Marc blev født i 1963, i New York City. Efter at have mistet sin far, havde han mange problemer med sin urolige mor, så han flyttede ind hos sin bedstemor. Hans bedstemor var den første person der troede på ham. Hun blev hans lede stjerne, som gav ham støtte og opmuntring. Marc Jacobs viste en interesse i at designe fra en tidlig alder, og Marc var fast besluttet på at opnå sin drøm; at blive modedesigner.

Mode som et middel til selvudfoldelse

Jacobs studerede i begyndelsen på ​​kunst og design college og arbejdede også i tøjbutikken Charivari, hvis personale så, at han havde et ekstraordinært talent. Derfor bad de Marc Jacobs om at designe skjorter til butikken. Dette var begyndelsen på en stor karriere for Marc Jacobs. Faktisk gav dette arbejde ham meget erfaring, som senere kom til at hjælpe ham i løbet af hans storslåede karriere. Marcs store talent og hårde arbejde gav ham Perry Ellis Gold Thimble Awards og titlen Designer of the Year i år 1984.

I begyndelsen af ​​sin karriere oplevede Marc Jacobs en masse fiaskoer, men også mange succeser. Han fik meget erfaring hos Perry Ellis Corporation, og det hjalp ham videre i karrieren. Jacobs skabte duften “grunge”, der fik stor ros fra kritikerne, men den blev aldrig en stor kommerciel succes. Derefter viste han igen sine færdigheder gennem sit arbejde arbejde som kreativ direktør for Louis Vuitton 1997-2004. Efter at have fået meget erfaring, turde Marc Jacobs endelig at starte sin egen virksomhed, gennem hvilken han helhjertet viste sin kunstneriske evne og viste verden, hvad han virkelig stod for.

Ud over en bred vifte af herretøj, kvindetøj, smykker, ure, børnetøj og tilbehør, der sælges i over 200 butikker verden over, skaber Marc Jacobs mange dufte. Siden 2001 har denne berømte modedesigner skabt dufte, der har charme og personlighed.

Mange fantastiske dufte

Marc Jacobs mener at alt er muligt, når det kommer til parfume. En af hans mest populære dufte er Daisy-linjen. Daisy er en fortryllende og enkel duft, der giver fred i tankerne. Det er en duft der giver optimisme og positive tanker med dens dejlige blomster duft.

Faktisk har hver eneste duft, herunder Daisy Dream, Daisy Eau So Fresh, Daisy Shine og mange andre, sin egen historie at fortælle, men alle duftene er på en eller anden måde forbundet og giver en ungdommelig følelse. På flasken er der et flot mønster med blomster.

Dufte til forskellige personligheder

På grund af Marc Jacobs evige ønske om at forbedre sig og altid skabe noget nyt, er Marc hårdtarbejdende og ambitiøs. Han er en mand, der har opnået alle sine mål. Parfumen Decadence er et godt eksempel på Marc Jacobs kvalitet. Den købes i en revolutionerende flaske, der har den samme form, som en af ​​Jacobs ikoniske håndtasker. Decadence afslører en ny, ukendt side af Marc. Som Marc Jacobs selv siger: “Decadence is about a good girl going bad …” – imens Daisy er feminin og sød, går Decadence tilbage til 1920’erne og symboliserer glamour, luksus og rigdom. Den overraskende blanding af champagne, kaprifolium, safran og iris tager den der bærer parfumen med på en spændende rejse, der instinktivt fylder hende med lidenskab.

I et interview nævnte Marc, at folk tit kommer hen til ham på gaden eller i lufthavne og siger, hvor meget de elsker hans dufte og de fleste af hans kunder kender til manden bag duftene.

Marc Jacobs har lært os alle, at der er mange måder at forkæle dig selv på. Daisy Eau So Fresh lotion og Daisy Body Lotion giver mulighed for nydelse og for nogle, kan den også fungere som en erstatning for en parfume. Denne dejlige lotion er en perfekt creme, som vil pleje din krop på den bedst mulige måde. Der findes næppe noget mere forførende og sensuelt end en glat, glødende hud med en feminin duft. Forkæl dig selv med denne fantastiske følelse.

En af hovedårsagerne til, at Louis Vuitton har opnået en sådan international berømmelse er helt sikkert Marc Jacobs. Marc Jacobs skaber også tøj og eksperimenterer med forskellige elementer for at skabe tøj, dufte, smykker og meget mere. Marc er en excentrisk mand, der får inspiration fra almindelige menneskers livsstil. Hans ekstravagance, gode fantasi og sans for innovation har placeret ham på listen over de 100 mest indflydelsesrige mennesker i verden. Som han selv engang har sagt; “Når alt kommer til alt, elsker jeg opmærksomhed.”

Hilsen fra bilablau holdet.