Solen og varmen har endelig fundet vejen til lille Danmark! Lange sommeraftener, grillhygge og udelivet venter i den grad på os. Men er din terrasse klar til sommer?

Vi har fundet lækre møbler, keramik og hygge frem til dig. Tag et kig og lad dig inspirere til en fantastisk sommer.

1. Det perfekte Teaktræssæt til terrassen

Det smukkeste Teaktræs bord fra Craftenwood med 4 stole. Umiddelbart en investering du kan nyde resten af livet. Teak er den bedst egnede træsort til havemøbler, da teak er meget holdbart og kan opbevares udendørs hele året rundt. Samtidig er teak en træsort, der har et naturligt indhold af olie, som gør at træet ikke tørre ud og slår revner. – En kæmpe fordel ved et teaktræs sæt som dette, er at det er minimalt vedligehold.

Altså et ude sæt med personlighed, særpræg og ikke mindst oser det af kvalitet! Vi er super begejstrede – er I?

2. Teak træs solseng til din terrasse

Den fineste solseng i Teaktræ fra Craftenwood, i familie med sættet ovenfor.  – Nyd solen med en god bog og muligheden for at komme helt ned i gear. Enjoy!

3. Stemning med grønt på terrassen

Vi ved alle at planter og grønt i den grad, er med til at skabe sommer hygge og stemning på terrassen eller altanen. Derfor skal I ikke snydes, for disse smukke krukker i keramik!

De er så fine og enkle – så er det bare at vælge, om der skal jordbærplanter eller sommerblomster i ☺

4. Ultimativ afslapning på terrassen med en hængestol

Har du mulighed for plads til denne smukke hængestol, vil du ikke fortryde!! Hæng den på terrassen i et udhæng, eller i havens æbletræ. Børnene vil elske denne afslapnings form. Og tro os, man sidder FANTASTISK i den!

5. Hængekøjen man ikke kan leve uden!

Har du ikke plads til hængestolen,  vil vi alternativt foreslå den almindelige oldschool  hængekøje – den finder du lige her

GRILLHYGGE

Kompakt Bordgrill til din terrasse

Grill sæsonen er startet og vi er klar til at guide dig i valget af grill.

Se eksempelvis denne super kompakte bordgrill. Så er aftensmaden ligetil. Med el skal du hverken tænke på gas eller kul, blot på hvornår maden skal være færdig mens du tager en tår mere af din udvalgte rødvin til sommeren.

Decléor Sun Cream

Er du mere til den originale røg og duft fra kullene i en klassisk kuglegrill tilbyder vi denne lækre sag fra BBQ Classics. Man kan altid kende en mand på hvilken grill han har, og i denne forbindelse vil både kul og gas være attraktive men en ægte klassisk kuglegrill med kul er for den passionerede grill-mester.

1-2-3 grill amok!