De antikke middelhavskulturer og asiatiske kulturer kendte til mange skønhedsrutiner, der gav et smukt og plejet hår. Derfor har Orofluido-eksperterne valgt at følge de antikke traditioner, der har virket i mange århundreder. Bortset fra de ingredienser der kommer fra middelhavsområdet, bruger Orofluido mirakuløse urter og planter fra Amazonas regnskov. Gennem årene har de været brugt i æteriske olier, der plejer alle hårtyper og giver dem en guddommelig glans.

En effektiv blanding af rensende olier

Argan Oil, kaldes for “flydende guld ” og blev brugt af Berber-kvinderne i Marokko, som er kendt for deres store skønhed. Da denne uvurderlige olie først kom til Europa, var dens anvendelse begrænset til de velhavende, da den var meget dyr, men i dag er den tilgængelig for mange, hvilket er heldigt for os.  

Cyperus olie, var det foretrukne skønhedsmiddel for Cleopatra, hvis overlegne skønhed stadig er alment kendt i dag. Takket være virkningerne af denne magiske olie var hendes hår aldrig slidt eller tørt; Tværtimod gjorde den bemærkelsesværdige blødhed hende til en smuk egyptisk dronning.

Linolie, som i vid udstrækning anvendes af hebræere, egyptere og fønikere, er et tegn på luksus. På baggrund af linoliens effektivitet vedtog den europæiske kong Charlemagne en lov i det niende århundrede, der krævede at man brugte olien. Denne helbredende olie indeholder rigeligt med antioxidanter, vitaminer og masser af andre ingredienser, der giver et skinnende og sundt hår.

Murumuru Smør, der almindeligvis kaldes “vegetabilsk silicone” kommer fra frøene fra en palme, der vokser i Amazonas regnskov. Denne olie indeholder omega 3, 6 og 9 fedtsyrer, proteiner og vitaminer der giver næring til håret og giver håret glans og fylde.

Acai bær er en velbevaret hemmelighed, fra Amazons stammer. Hemmeligheden er blevet givet videre fra generation til generation og blev til sidst givet videre til Orofluido. De forebygger hårtab, forbedrer af blodgennemstrømningen.

Risolie, tsubaki og Bambus-ekstrakt er asiatiske ingredienser, der giver næring, fugtighed og reparerer skadet og slidt hår. Orofluidos produkter har vist os at det absolut ikke er umuligt at få lækkert hår. Shampoo, balsam, masker, spray, mousse, farver og andre hårpleje behandlinger fra dette mærke, får din skønhed til at blomstre.

Orofluido Shine Shampoo er blevet utrolig populært på grund af dets terapeutiske og plejende egenskaber. Hvis dit hår er slidt, tørt eller alt for fedtet, er der ingen grund til at blive fortvivlet. Denne shampoo giver dig masser af næring, der regenererer tørt hår og giver fugt og flot glans.

Orofluido Shine Shampoo giver dit hår øget holdbarhed, fleksibilitet og glans.

Orofluido producerer også nogle fantastiske farver med UVA / UVB som beskytter og har udsøgte farvetoner. Orofluido balsam giver samme pleje og beskyttelse mod ydre trusler, volumen og en fortryllende duft, der kombinerer vanille og rav. De vigtigste ingredienser er tsubakiolie, bambus, risolie og majsstivelse, der giver håret styrke og sundhed.

Giv altid dig selv den bedste hårbehandling. Orofluido Original Elixir plejer dit hår og giver det en overlegen kraft og lindrer dit smukke hår. UVA / UVB filtre holder alt under kontrol, mens de tre berømte olier giver hydrering.

“Liquid Gold”-firmaet har skabt mange magiske produkter, der kan hjælpe dig med at pleje dit hår og tilgodese dine behov. Orofluido Amazonia Mask giver dit hår fugt, glans og vitalitet. Med hjælp fra sine fire hovedingredienser (keratin, murumuru smør, acai bær ekstrakt og sacha-inchi olie) og en fascinerende duft af bær og søde nødder, giver den en fantastisk pleje . Når du dufter denne fantastiske duft, føles det som om du er i den fortryllende Amazonas regnskov.

Når håret er træt, slidt eller fedtet er der tid til en grundig pleje fra Orofluido, der kan gendanne dit hårs sundhed med sine fantastiske olier.

Orofluido Curly Mousse Strong Hold plejer håret perfekt og giver termisk beskyttelse, definition og kontrol. Du kan nemt fjerne dette produkt fra dit hår ved hjælp fra en børste.  

Glamourøse hårfarver

Desuden har Orofluido skabt nogle fantastisk hårfarver, der ser meget naturlige ud. Orofluido permanent farve indeholder rigelige mængder af værdifulde olier, der giver styrke, volumen og spektakulær glans. Orofluido Primer Cream er også et produkt der har en rig struktur og dets indhold af naturlige olier beroliger hovedbunden og plejer farvet hår.

De dygtige folk hos Orofluido har formået at opdage og udvælge værdifulde olier fra Amazonas regnskov samt olier der blev brugt i antikke i civilisationer i Østasien og Middelhavsområdet og bruge dem i deres fantastiske og plejende produkter. Planterne, frugterne og blomsterne fra disse regioner er også nøglen til sund krop. De ovennævnte olier, der længe har været en del af ingredienserne i Orofluidos produkter, plejer håret med fortryllende dufte, store mængder vitaminer, bekæmper tørt hår og giver dig en dejlig udstråling. Orofluidos giver dit hår ultimativ lukses og giver dig masser af velvære.

Hilsen fra bilablau holdet.