Elizabeth Arden er et anerkendt skønhedsmærke, der især er kendt for deres parfumer og hudpleje. Elizabeth Arden produkter har været i udvikling siden skønhedsprodukter var noget man havde i hjemmet, fordi man ønskede det, og ikke nødvendigvis fordi man havde brug for det.

Elizabeth Arden er således et modent mærke, men mærket har formået at holde på sin relevans og ynde op gennem årene.

Elizabeth Arden parfumer til den modne kvinde

Elizabeth Arden parfumer er udviklet specielt med den stærke og modne kvinde i tankerne. Disse parfumer er lette og giver ikke en overparfumeret lugt af sig. I stedet har de en mild duft, der passer sig perfekt til en moden kvinde.

Især Elizabeth Arden parfumen lavet på grøn te er populær. Den giver den runde og milde duft, samtidig med at være frisk og fornyende. Og så kommer den i et tidsløst design, som du nok har set stående hos et par af dine venner, for denne parfume er enorm populær og manges yndlings. Hvilken Elizabeth Arden parfume er din yndlings?

Elizabeth Arden cremer til hudpleje

Elizabeth Arden creme kan være et nænsomt og forfriskende ritual om morgenen og om aftenen. Det får os til at føle os rene og tilpasse i vores hud. Elizabeth Ardens hudplejeprodukter er alle centreret rundt om vedligeholdelsen af hudens elasticitet. Det betyder, at produkterne sikrer, at huden bliver ved med at holde sig ung og frisk.

Elizabeth Arden er derfor meget kendt for deres anti-age cremer, der ikke, som navnet antyder, får os til ikke at ældes. Nærmere får en god ansigtscreme os til at ældes med ynde.

Elizabeth Ardens hudplejeprodukter holder huden fugtet og spændstig, så den kan holde til at vokse sig ældre sammen med os. Hvad enten det er som håndcreme eller deres nye serum-kapsler, der giver huden sin skønne glans tilbage i løbet af natten.

Elizabeth Arden make-up

Elizabeth Arden er et mærke, hvor man altid kan regne med, at kvaliteten er i top. Elizabeth Arden make-up er både til den naturlige og mere sofistikerede kvinde. Hvad enten man er ude efter en ny pudder eller eyeliner, så giver Elizabeth Arden make-up et elegant og stilrent make-up-look. Alt deres make-up kommer desuden i et tidsløst og stilrent design. Her kan man blandt andet fremhæve deres letteste pudder, der kommer i guldbelagte æsker. Sådan en vil man gerne hive frem af tasken, når man er ude.
Det sidste produkt, vi gerne vil fremhæve, er Elizabeth Ardens læbepomade. Denne er især god at bruge om natten til de sprukne læber, men kan også påføres i et tyndt lag om vinteren, når frostgraderne er slemme. Den holder læberne fugtede og bløde i den tørre vinterluft.

Din Makeup, Parfume samt hudpleje understreger din udstråling!

Elizabeth Ardens produkter er i høj kvalitet og et brand som vil leve for altid. Hos Bilablau er vi stolte af at kunne præsentere et stort udvalg af Elizabeth Ardens produkter så som læbepomade og læbestift, Kapsler og meget mere.

 

Bilablau team