Med et utal af de skønhedsprodukter, udviklet af Elizabeth Arden, behøver du ikke at frygter din præsentation eller dit udseende i skønhedens rige. Elizabeth Arden er et berømt amerikansk mærke skabt af den canadiske forretningskvinde Florence Songbird Graham i 1910. Efter mange års hårdt arbejde, afsavn og hengivenhed, skabte Graham sin helt egen faglige organisation og gav den et elegant og klassisk navn – Elizabeth Arden. Elizabeth Arden er anerkendt for sit brede udvalg af dufte, hudpleje og skønhedsprodukter.
I dag bliver hudplejeprodukter udviklet med en dobbelt virkning. På den måde har de mulighed for at reparere skader forårsaget af  udsættelse for sol og forurening som rynker, alders pletter og stress og på den anden side beskytter de også huden mod fremtidige skader.

WHITE TEA Eau de Toilette vaporizador 100 ml

Alle de ovennævnte fordele kan findes i de avancerede formler af Elizabeth Arden’s Prevage Anti-aging + Intensive Repair Daily Serum og Elizabeth Arden Anti-aging Moisture Cream SPF 30.
Prevage Anti-aging + Intensive Repair Daily Serum løser hurtigt problemer med tilstedeværelsen af fine rynker, hudløshed, alderspletter og hudpigmentering. Denne fremragende creme stopper de mærkbare indikationer på aldring og reparerer sol skadet hud. Da vi opfordrede et dame råd til at teste Prevage serum og lotion på deres hud i en halv måned, mærkede de øjeblikkeligt store ændringer.

RED DOOR Eau de Toilette vaporizador 30 ml

Elizabeth Arden opfattes verden over som en banebrydende virksomhed af skønhedspleje produkter, der har opereret i mere end 100 år. Elizabeth Arden fremstiller produkter der tager ansvar for hudens sundhed, makeup produkter og aroma produkter. Vi har kigget på produkterne til sund hud i denne casestudie. Søg på nettet og du kan se at Elizabeth Arden har mange trofaste og loyale fans. Elizabeth Arden har et forbløffende antal præferencer på sit websted – sidste gang vi kontrollerede, havde de en million præferencer, tro det eller ej. Deres Ceramidprodukter styrker, tilføjer fugt til huden og genskaber Ceramides, hvilket er afgørende for hydrering af huden. Prevage blev oprettet i samarbejde med Allergan og indeholder et stærkt super kræftforebyggende middel, der hedder Idebenone.

Elizabeth Arden Perpetual Moisture 50 ml

Ceramid Lift og Firm Day Cream, Youth Reestablishing Capsules, Night Cream og Neck Creme tilhører en kategori af yderst opfindsomme produkter. De indeholder de nyeste peptider, såsom Maxi-Lip og Parsol, der giver en betydelig fiksering til ansigtsformer. Indenfor to måneder oplevede vi en fantastisk effekt ved brug af et computeriseret kamera, og huden føltes mere hydreret sammenlignet med en standardbehandling. Prevage gav fantastiske resultater efter bare to måneders brug. Pigmenteringen var markant lettere.
Prevage Anti-aging + Intenisve Repair Daily Serum reducerer cellernes skade med sin unike formel. Et hold af specialister lavede nogle bemærkninger og spekulerede på, hvordan et let produkt som det kunne have haft en sådan synlig effekt.
En af damerne sagde: Da jeg brugte serum tidligere, følte jeg at der var en tynd, næsten umærkelig belægning på overfladen af mit ansigt. Dette produkt giver et helt andet indtryk, det er meget let og føles som om det er assimileret med huden.

5 th AVENUE Eau de Parfume vaporizador 125 ml

Det er meget vigtigt påpege, at de ovennævnte hudforbedringer ikke blot er overfladiske. Efter et stykke tid holder de kraftige celleforstærkninger de synlige tegn på aldring som rynker og alders pletter væk, mens andre vigtige dynamiske effekter arbejder for at mildne, og styrke huden på en mærkbar måde.
En specialist bemærkede: Ujævnhederne på min pande er betydeligt sløret, de dumme pletter er forsvundet, og hudtonen er virkelig jævn.

Resultatet kunne ikke være bedre, og på dette tidspunkt eksperimenterede jeg med flere produkter fra Elizabeth Arden for at få en komplet restaurering og reparation af min hud. De bør definitivt forbedre deres reklamekampagne, da dette mærke bare er fantastisk og så godt !!!.

VISIBLE DIFFERENCE skin balancing exfoliating cleanser 150ml

Min hudtone er udjævnet, mine porer og rynker ser ud til at være forsvundet, og overfladen af min hud virker mere raffineret og ryddet, konstaterede en anden ekspert.
For at få en dybere beskyttelse og sikre din hud er det vigtigt, at du bruger cremerne med en aktiv ingrediens, der beskytter dig mod UV-stråling, samt hydrerer, blødgør og forbedrer dit generelle hududseende. Det er her, hvor de to højt avancerede produkter griber ind – Prevage Anti-aging Moisture Cream træder ind i sin SPF 30 med potent shea smør, mens Propelled Dampness Complex fungerer som din daglige fugt og hydratiseringsmiddel.
Min hud føles mild og hydreret, sagde en af analytikerne.

One of the analyzers claimed that her skin feels gentle and hydrated and that it looks way more beautiful.

BEAUTIFUL COLOR precision glide eye liner #402-slate 0,35 gr

Den ser smukkere ud og føles utroligt. Raffineret, restaureret og frisk. Jeg føler, at jeg endelig har fået min udstråling tilbage, sagde en anden, mens andre beskrev deres hud som fejlfri og velplejet. Huden gennemgik mange positive ændringer. Jeg har utvivlsomt set en forskel på min hud. Det ser strålende ud og føles rigtig glat, sagde en dame. Faktisk har jeg endda modtaget et par komplimenter i løbet af de seneste par uger, og selv mine venner har bemærket en stor forskel! Meget ofte kan en ekstravagante hudpleje være stil over substans, men det er simpelthen ikke tilfældet her som en af vores analytikere forklarede. Elizabeth Arden-skønhedsprodukterne er smukt designet og pakket, og enhver kvinde altid vil kunne finde hendes egen favorit. 

PROVOCATIVE Eau de Parfume vaporizador 100 ml

Før jeg prøvede Elizabeth Arden brugte jeg Estée Lauder i lang tid. Helt ærligt var det okay, ganske tilfredsstillende, på en måde, at det gav en mild hudvedligeholdelse. Jeg stræbte dog imod noget bedre og mere avanceret til at fuldføre mit sæt af skønhedstilbehør. På det tidspunkt besluttede jeg at give Elizabeth Arden en chance, og jeg må sige, at min hud aldrig har set og følt sig bedre. Jeg er virkelig forbavset over at se min hud så strålende og poleret. Jeg ville ønske jeg havde et før og efter billede af mig selv!

Hilsen fra bilablau holdet.