Donna Karan er en dronning af amerikansk mode og har fået et godt ry og etableret sig som en succesfuld business kvinde og innovator, der har skabt mange produkter såsom dufte, undertøj, produkter til personlig pleje, ting til hjemmet, herretøj og børnetøj.

Som datter af en model udviklede Donna Karan en tidlig kærlighed til mode og dette blev efterhånden en dyb, ægte kærlighed. I 1984 startede Donna Karan sit eget mærke i New York, inden Donna Karen triumferede med de mesterværker hun designede Anne Klein. På trods af denne succes, startede hun sin egen virksomhed. Donna Karan fokuserede først og fremmest på ambitiøse unge kvinder som målgruppe, men hun havde også mænd i tankerne.

Samtidig som hendes tøj og andre produkter havde succes, fik hendes guddommelige dufte også stor succes, især dem fra DKNY serien. Donna havde en stærk forkærlighed for storbyer og DKNY er inspireret af den unge Newyorker stil (Donna er selv født i NY).

Donna licious

Be Delicious er en hyldest til livet og ungdommen. De øvre noter dufter af blomster, æble og grapefrugt. De centrale dufte af liljer og rose giver også den der bærer duften en rar følelse. Duften indeholder også sandeltræ. Be Delicious er en feminin duft, ligesom Red Delicious, der forfører med duften af ​​champagne, æble, hindbær, vanilje og rav. Den “Røde” version giver dig feminin sensualitet og gør dig utrolig sensuel og attraktiv.

Donna Karen koncentrerede sig ikke kun om Manhattan, NY glamour og det gode liv. Tværtimod ønskede hun noget mere afslappende. DKNY Delicious Delights Cool Swirl Eau de Toilette er en tropisk duft, der giver ren velvære. Den dufter af jasmin og giver dig fantastiske øjeblikke.

Og hvad er det bedste på varme sommerdage? En kurv fuld af frisk frugt og is, selvfølgelig. Selv om det er en lidt anderledes kurv, så er DKNY Delicious Delights Fruity Rooty ligeså sød som sommerens første is. Duften indeholder brombær, æbler, lækker sorbet og vanille. Endnu en gang har vi en parfume, der giver dig ekstrem komfort og velvære.

DKNY Donna Karan til kvinder

Donna var en stærk fortaler for kvinders rettigheder og deres aktive deltagelse i samfundet. Dette er en af de største grunde til, at hun besluttede at skabe Pure DKNY, i samarbejde med CARE (en velgørenhedsorganisation).

Dette var et initiativ, der ville gøre det muligt for kvinder i Uganda få en uddannelse, arbejde og yde økonomisk støtte til deres familier. Godt selvværd og beslutsomhed er noget der kendetegner en moderne kvinde. Duftens vigtigste ingrediens er vanilje fra Uganda. Duften indeholder også kronblade, lotus, bulgarsk rose, jasmin, freesia og orkidé. Den dufter også af rav, sandeltræ og vanilje.

Fokuser på det positive

Under hele hendes strålende karriere stod det klart, at Donna troede på, at kvinders rettigheder var meget vigtige og var ivrige efter at vise, hvad en kvinde rent faktisk kan. Men frem for alt viste hun altid en lidenskabelig kærlighed til sin elskede fødeby, New York City. I New York var Donna glad og hun lærte at fokusere på det positive, som man også kan mærke i hendes dufte. DKNY er en hyldest til storbyen og alle mulighederne. Selv flaskens form får dig til at tænke på NY skyskrabere, mens flaskens øverste hjerteform symboliserer kærligheden for New York. Duften indeholder hindbær, peber, egyptisk jasmin, vanilje, ambergris og patchouli.

Dufte til mænd

Donna Karen skaber også dufte til mænd. DKNY Men er en pulserende og maskulin duft, der symboliserer den moderne mands dynamiske personlighed. Ingredienserne mandarin og ahorn giver dig indre energi, der gør dig klar til de daglige udfordringer.

Det står klart, at Donna Karen har fået inspiration fra New Yorks eventyrlystne ånd, store frihed og fantastiske energi. Gennem hendes mode skabninger og dufte viser Donna Karen den store entusiasme og styrke, som en moderne kvinde har. DNKY viser kvinders fulde potentiale og hylder dem. Og som Donna engang selv sagde: 

“Alt jeg gør, har hjerte, krop og sjæl.”

Hilsen fra bilablau holdet.