Ankomsten af ​​droner på vores hylder har udløst en ny teknologisk revolution. Det var smartphones for et årti siden. Først kun overkommelige for de rige, i dag en uundværlig dagligdags enhed. Smartphones har i hemmelighed infiltreret vores liv. Droner er virkelig noget andet og på et andet stadie i disse tider. Mens de stadig af forbrugere betragtes som en ny gadget, er de faktisk den nyeste udvikling indenfor moderne  teknologi.

Du tror måske at droner er et simpelt fjernstyret fly. Hvis det var tilfældet, ville de ikke tiltrække den opmærksomhed, de har. Alle elsker en drone. De er den ideelle gave til næsten alle. Fra bedsteforældre til folkeskolebørn er der en god grund til at overveje en drone som en gave.

 

Uddannelses-fordele ved droner

Droner giver adgang til uddannelses erfaringer, der adskiller sig fra andre teknologier. De er helt igennem interaktive. Børn og unge, der bruger droner, får et enormt udbytte gennem deres engagement. Deres finmotorik bliver endnu bedre, da det kræver koncentration og kontrol. Loven der skal forhindre misbrug af droner, siger at børn under seks år ikke må flyve med dem. At flyve med en drone er også en praktisk fysik lektion, som børn kan forstå. De lærer, hvordan bevægelsen af ​​luft og tyngdekraft påvirker bevægelsen af ​​deres mini-UAV.

Ved at eje en lille drone kan de unge også se, hvordan de bruges af større organisationer. Politiet, nødtjenester og brandvæsen bruger nu droner til at lette deres arbejde og forbedre sikkerheden for de mennesker, de betjener

Hobby værelset

Den passionerede amatørfotograf har fået det næste store spring til billedverdenen. Droner er ideelle til at tage billeder fra forskellige vinkler. F.eks. vil en bedstefar, der tager billeder som pensionist-hobby, få en helt ny oplevelse med droner. Det vil blive meget lettere at tage billeder i enhver given situation fra enhver given vinkel, især for amatør hobby folk, der udvikler deres evner.

 

På den anden side kunne bedstefar have været en tv sports tilskuer hele sit liv. Nu kan han deltage i drone racing. Denne form for sjov kan deles af hele familien og alle vennerne. Drone racing er blevet et særligt populært tidsfordriv blandt entusiaster og klubber spredt over hele Europa. Der er mange modelfly klubber, der har en drone gruppe. Anvendelsen af ​​droner som en populær hobby har fået klubberne til at vokse.

Model-samlere og model-byggere, har længe holdt af fly, racerbiler og skibe. Droner er det ideelle næste skridt for enhver model-bygger. Der er flere skræddersyede tilføjelser og ændringer, der kan gøres til deres eget design og give mange timers sjov og opfindsomhed.

Droner åbner en ny oplevelse for verden. De tilbyder muligheder, der tidligere ikke var tilgængelige. Selv bedstemor kan nyde blomsterne i haven på en ny måde.

Droner er også gode til andre ting. At finde den irriterende lækage i taget eller kontrollere, hvor et hvepsebo i dit hjem er blevet etableret.

Snart vil droner også blive brugt af gartnere og boligejere.

Sæt dig ind i reglerne

Men når man køber en drone til hobbyister, er det vigtigt at huske, at hvert enest land i EU har love, der kræves overholdt ved brug af droner. Den europæiske menneskerettighedskonvention er klar over retten til privatlivets fred. Overtrædelsen af ​​privatlivets fred er allerede blevet fremhævet i pressen for at forhindre misbrug af droner. I Danmark skal droner være registreret over en vis vægt, og ejere skal have tilladelse til at bruge dem på grund af sikkerhedshensyn. Det kan synes underholdende at kunne se fly tæt på, men det er ikke en god ide at bruge en drone over, på eller nær en flyveplads. De kan udgøre alvorlige risici for passagerfly.

 

Flyvepladser er ikke de eneste områder, der kan få dig i problemer. Politistationer, fængsler og andre offentlige bygninger bør undgås. Uddannelse lærer børn at bruge droner ansvarligt. Overholdelsen af disse regler forhindrer drone-brugere i at udvikle et dårligt ry.

Husk, hvis du flytter din drone over grænsen til et andet land, kan du være underlagt helt andre regler. Disse fantastiske nye teknologier er forbundet med et bestemt ansvar. Hvis du overholder reglerne ansvarligt, har du mange års sjov og underholdning.

 

Hilsen fra bilablau holdet.