Hugo Boss AG, eller bare BOSS, som det også kaldes, er et tysk luksus modehus. Hugo Boss’ rødder begynder i Metzingen, Tyskland, da Hugo Boss i 1924, begyndte at producere uniformer til mænd. Virksomheden fortsatte med at eksistere, selv efter at Boss døde i 1948, og hvor de begyndte at producere jakkesæt til mænd.

Nu producerer Hugo Boss også parfumer for mænd og kvinder samt børnetøj. Med over tusind butikker over hele verden er det vokset til at blive et stort globalt modehus.

THE SCENT INTENSE Eau de Parfume vaporizador 50 ml

D
ufte

1.Boss The Scent Intense Eau de Parfum for mænd. Denne duft giver et krydret indtryk af ingefær og kardemomme blandet med duften af ​​maninca og læder, som kombineres for at skabe en forførende effekt. Fås i 50 og 100 ml.

2.Boss duft Intense for mænd. Forestil dig den søde lugt af honning glaserede ferskner blive kombineret med den delikate duft af osthmanthus og godt med mørk chokolade og vanille. Det resulterer i denne fantastiskt sensuelle duft. Fås i 50 ml.

BOSS BOTTLED NIGHT after shave 100 ml

3.BOSS Aftershave Balm. Hugo Boss har fantastiske arbejdsmetoder og dette har været en del af deres succes. En af Hugo Boss’ største succeser er BOSS Bottled, har med sine rene linjer den moderne mand i tankerne. Den frugtagtige top noter er afbalanceret med en duft af pelargoner og krystal. Dette kombineres med en duft af sandeltræ, cedertræ og vetiver. Begynd dagen med denne klassiske duft! Fås i 75 og 100 ml.

BOSS WOMAN Eau de Parfume vaporizador 50 ml

4.BOSS Eau de Parfume til kvinder. BOSS kvinder er succesfulde og selvsikre. Styrke og selvværd kombineres med en femininitet og stil med en frugtagtig blomsterduft til de moderne og elegante kvinder. Indeholder appelsin, mandarin, kumquat, æble og citrus blandet med cananga og fresia. Duften er afrundet med krydret sandeltræ, vanilje, cedertræ, oris og muskus. Duften er frisk, sensuel og giver et langvarigt indtryk. Fås i 50 og 90 ml.

BOSS BOTTLED TONIC Eau de Toilette spray 100 ml

5.BOSS Tonic Eau de Toilette. Denne duft fokuserer på livets unikke øjeblikke, der forandrer livet og gør det værd at leve. Citrus essensen frembringer en duft der både har lethed og styrke. Fås i 50, 100 og 200 ml.

6.BOSS MA Vie Pour Femme er feminin og inspireret af de simple og smukke øjeblikke i livet. Indeholder kaktusblomst med et strejf af pink. Fås i 75 ml.

BOSS BOTTLED UNLIMITED Eau de Toilette spray 100 ml

7.BOSS Bottled Eau de Toilette er en forfriskende duft, der indeholder mynte, vintergrøn Cistus, ananas og maskulin sandeltræ kombineret med topnoter der gør denne duft til et must for den moderne mand. Fås i 50, 100 og 200 ml.

8.BOSS Jour Eau de Parfume til kvinder er inspireret af den stilfulde Hugo BOSS Woman, forbereder den moderne kvinde for dagen. Det er en farverig duft, der passer perfekt til alle dine daglige rutiner og det er en elegant duft med de bløde, jordiske toner, der afspejler kvindens indre styrke. Fås i 30, 50 og 75 ml.

BOSS BOTTLED NIGHT Eau de Toilette spray 50 ml

9.BOSS Bottled Night Eau de Toilette er det hemmelige våben af ​​natten. Om natten og selv om dagen giver denne Eau de Toilette en vidunderlig duft. Den indeholder et strejf af frisk Luoro Amarelo træ, og har en krydret aroma, der fremhæver den mandlige karakter. Fås i 50 og 100 ml.

10.BOSS Orange Man Eau de Toilette indeholder en blanding af æble, varm røgelse, vanilje og bubinga træ. Spontan, men lidenskabelig, energisk, men uformel. Fås i 100 ml.

BOSS JOUR FEMME Eau de Parfume vaporizador 50 ml

11.Frame af BOSS Eau de Parfum er en kærlighedserklæring til kvinder og kvindelighed. Den er til for den blide men selvsikre kvinde. En frugtagtig blanding af mandarin og sort currant kombineret med duften af ​​fresia. Indeholder også Stephanotis, Orientalisk lilje og bulgarsk lyserød rav og abrikos. Fås i 30, 50 og 75 ml.

12.Hugo Man Eau de Toilette. Denne ukonventionelle lugt kommer også i en usædvanlig flaske. Føl havbrisen, der passer perfekt til æblets søde duft. Fås i 125 ml.

BOSS BOTTLED LOTE 2 pz

H
ugo Boss produkter er i en klasse for sig.

  • BOSS bruger kun de bedste og sundeste materialer.
  • Hugo Boss har fokus på dyrevelfærd
  • Virksomheden arbejder for at reducere CO2-fodaftrykket.
  • Genanvendelige materialer anvendes til produktfremstilling for at reducere affald.
  • Høje sikkerhedsstandarder følges i hver af de mere end 1.000 butikker verden over..

 

Kvaliteten ses ikke kun i stoffet, farven eller skæringen da det også betyder noget for Hugo Boss hvor materialet kommer fra og hvor det produceres. I det lange løb er det et vigtigt spørgsmål for os alle.

Hilsen fra bilablau holdet.