Herreur fra Casio som er et klassisk armbåndsur, der i de seneste år fået noget af en renæssance. Efter i årevis at have været en tur i skammekrogen eller måske bare i glemmebogen, så er armbåndsuret nu i den grad kommet frem igen. Her hos Bilablau kan du finde alle de Casio armbåndsure, som du overhovedet kunne drømme om. Udvalget er virkelig stort, og der er ure i enhver form for stilart. I mange år har mange mennesker valgt armbåndsuret fra. Vi har jo alle sammen mulighed for at se, hvad klokken er på den mobiltelefon, som de fleste efterhånden altid har på sig. Uret på telefonen viser altid tiden korrekt, og vi har den alligevel altid med os. Derfor giver det meget god mening at bruge sin telefon som ur. Men det er nu alligevel mere praktisk med et armbåndsur. Det er oftest både nemmere og hurtigere lige at skele ned på sit venstre håndled for at se, hvad klokken er, end at skulle have mobiltelefonen op. Ud over den praktiske side af sagen, så er et ur jo alligevel mere end blot et apparat, der kan vise, hvad klokken er. Den er også stil. Se på udvalget af ure fra Casio, og du vil hurtigt kunne konstatere, at det består af ure i mange forskellige stilarter. Casio fører ure, der består af forskellige styles, der hver for sig repræsenterer en særlig stil. De er helt forskellige – lige fra det lille, fine feminine ur til det store, maskuline herreur.

Urene kommer i mange modeller som Casio Retro ure der er firkantede, Casio G-Shock ur som er runde, nogle er store, nogle er små. Nogle skiver har tal på, andre har prikker. Nogle har streger i stedet for tal, og andre er Casio sports digitalure, som kan en hel masse mere end at vise, hvad klokken er. Farverne og remmene varierer også en hel del, så der ligger vægt bag ordene; at Casios udvalg er stort og der er noget til enhver smag.

 

Casio retro ur

Casio har en serie, de kalder Casio retro-ure. Disse ure ligner nogle, der er fra 1980’erne og 90’erne fuldstændigt. Det er digitalure, der i designet med de tunge metalremme og afrundede firkantede skiver med fire knapper på siderne fører ens tanker tilbage til dengang.

Casio G-shock Ure

En anden meget populær serie fra Casio er de ret omfattende Casio G-shock ure. Disse ure har et væld af specielle effekter og funktioner.

Dette ur har først og fremmest et chok resistent design, der gør, at det kan beskytte selve uret imod stød og vibrationer. Derfor er uret designet som et meget robust og solidt udseende ur.

Desuden er der indbygget alle mulige funktioner, der kan variere fra model til model.

Et ur understreger din stil!

Vælg et ur fra Casio i netop det design, som understreger din stil.

Det er jo også muligt at have flere end et ur at skifte imellem. Du kan have et til hverdagsbrug, et til pænere brug, et til når du dyrker sport og så videre.

Du kan også anskaffe dig flere ure fra Casio, hvis du bare godt kan lide at have nogle forskellige at vælge imellem.

 

Bilablau team