I modsætning til andre blenderere kommer den heri introducerede blender med meget avancerede egenskaber og placeres således i toppen af ​​verdens mest avancerede opfindelser. Denne spændende blender udnytter den nyeste teknologi inden for blanding og fører dermed til, at alle madlavning situationer tilgodeses. Derudover leveres den med en opskriftsbog, der hjælper dig med at forstå dens funktionalitet. Denne blender er et fantastisk køkkenapparat med kapacitet til at blande næsten alle typer fødevarer. Denne InnovaGoods blenders funktionaliteter gør det nemt og hurtigt at lave madlavning og andre lækre ting som smoothies, saucer, puree, sund naturlig juice og mange flere forskellige ting. Som navnet antyder, er dette en one-touch mixer blender, der kun kræver, at du trykker ned på toppen for at starte den og dermed sætte den igang. Det betyder, at den ikke har nogen tænd / sluk-knap. Det samme som NutriBullet

Dens sofistikerede og opdaterede design skal appellere til alle husstandsmedlemmer, men frem for alt kan den i lige så høj grad tjene som en pæn bord dekoration. Dens funktionalitet og design står stærkt til hinanden. At være lavet af materialer i top kvaliteter som PP, ABS og rustfrit stål og med en effekt på 250 W og en spænding på 230 V, viser dette banebrydende produkt sin styrke og dominans over andre almindelige blandere.

 

Dens motor har en ekstrem effekt på ca. 11x. Den har makulering og slibe klinger, så du kan bruge den efter dine ønsker og som du foretrækker.

De to af dens beholdere har en kapacitet på 300 ml og 500 ml og med en dybde på 10 cm og 15 cm. Den har også en 1150 ml kande med låg og håndtag, til større portioner, samt en saft/juice presser. Hvis du foretrækker at tilføre større ingredienser, kan du gøre det igennem lågets dertil indrettede store hul.

På den anden side vil nogle hjemmekokke der nyder at eksperimentere med mindre ingredienser, foretrække låget med mindre huller. Der følger 4 glas på (500 ml hver) med, som alle har håndtag og skruelåg. Der følger også 2 låg med, hvis man ønsker en hermetisk lukning. LIdt lige som Nutribullet bare bedre

Denne mixer blender indeholder en opskriftsbog med mere end 50 opskrifter tilgængelige på seks forskellige sprog. Opskriftsbogen kommer på fransk, engelsk, spansk, italiensk, tysk og portugisisk. Ifølge de seneste kunders anmeldelser er der ingen tvivl om, at InnovaGoods mixer blender er en af ​​de største mixere og køkkenapparater, du kan finde på markedet. Denne banebrydende innovation giver meget værdi pengene.

Hver husstand bør give sig råd til en blender af så høj kvalitet, da denne type køkken apparat er et vigtigt og værdifuldt køkkenudstyr.

Hvis du nyder at lave smoothies, saucer, puree, supper, margaritas og mange andre lidt mere krævende måltider, er det en nødvendighed med en kvalitets blender. Det er helt normalt, at du kan blive forvirret af det store udvalg af forskellige blandere der findes. At kende og identificere den bedste blender er en sand udfordring for de fleste mennesker. Vi vil derfor gerne give dig nogle tips og gode råd om, hvilke forskellige faktorer du skal overveje, når du køber en mixer blender. NutriBullet

Komfort og effektivitet

Dette er de to vigtigste faktorer, der skal overvejes. Det skal være en brugervenlig mixer blender, der kan levere de ønskede resultater. Nogle blandere kræver en større fordybelse og nærlæsning af manualen, for fuldt ud at forstå deres funktionsevne. Innovagoods leveres med en opskriftsbog, der letter din blanding og gør alt væsentligt nemmere. Denne blender har ingen komplekse eller svære funktioner overhovedet. Ved blending er den eneste indsats du skal gøre, blot at trykke på toppen af ​​blenderen, for at igangsætte arbejdsprocessen. Alt den effektivitet og bekvemmelighed du har søgt, findes i denne blender. samme som NutriBullet

H
oldbarhed

 

Den skuffelse et dårligt fremstillet produkt kan fremkalde, kan vare i lang tid. Hvad de fleste søger efter er et fremragende og langvarig kvalitets produkt. Innovagoods blender mixer er konstrueret ved hjælp fra holdbare top kvalitets materialer.

 

Strøm

 

Blenderen er udviklet af forskellige producenter. Det betyder, at de ikke er lige med hensyn til kapacitet og magt. Desværre giver de fleste virksomheder ikke ærlig meget information om watt. Når du køber en mixer blender, bør du kun købe hos en velrenommeret sælger. Sørg for, at varen har overholder alle regerings- og forbrugskrav. Watt på en god mixer blender bør være mellem 300-1500 watt. Hvis du er på udkig efter en hverdags blender til dine regelmæssige køkkenaktiviteter, vil en blender med 300-600 watt være rigeligt. Vi er meget glade for at informere dig om, at Innovagoods blender har opfyldt alle krav til strøm og ydeevne.

B
ase stabilitet

For at opnå den højeste effektivitet og ydeevne er stabiliteten af ​​en blender et must.

En blender, der vibrerer meget ved blanding, er bestemt den, der skal undgås. Innovagoods er yderst struktureret og har et solidt fundament og laver ingen vibrationer under blandingsprocessen.

 

Kapacitet

Et andet vigtigt faktum at tage hensyn til er familiens størrelse. Hvis du har en mindre familie kan du måske nøjes med en mindre blæender, men har du en større, så vil det være en nødvendighed med en større kvalitets blender.

B
rugervenlighed

 

Sandheden er, at folk sjældent tænker på dette når de køber nye køkkenmaskiner, hvilket er en stor fejltagelse. Hvert enkelt apparat skal være brugervenligt, tilgængeligt og praktisk for hvert familiemedlem, hvilket indebærer minimale specielle og komplicerede indstillinger. Dybest set er ON og OFF knappen, og kun et par andre til forskellige funktionaliteter, alt hvad du behøver.

 

Som hele verden er vant til har vi gemt det bedste til sidst. Vi anbefaler helhjertet den følgende smagfulde opskrift kaldet den magiske 1-ingrediens is, der er stærkt vanedannede pga. dens lækre smag.

I
ngredienser:

  • 1,5 skrællede medium bananer
  • 3 spsk jordnøddesmør
  • 2 skefulde honning

 

Bland blot bananerne i InnovaGoods Mixer Blender, indtil de opnår konsistensen af ​​blød cremet is. Bland dem i jordnøddesmør og honning, overfør dem til en frysebeholder og lad fryse indtil de har en fast konsistens. Så simpelt som det.

Innovagoods Mixer Blender har den fantastiske evne til, at forberede de utroligt enkle måltider med den mest appetitlige smag. Uanset om du vælger en sammensætning af vitaminrige grøntsager eller blandinger af forskellige frugter, er det altid lækkert og af høj kvalitet med dette produkt. Nutribullet

Hilsen fra bilablau holdet.