Så er det tid til at købe solcreme! Solen er begyndt at komme frem og vi har travlt med at komme ud og få de længe ventede D-vitaminer!

Ingen sol uden solcreme! Men hvilken solcreme skal man vælge?

Her har vi samlet 7 fabelagtige produkter af forskellige mærker til en god pris!

Sand fri Håndklæde

Det sandfri tæppe/håndklæde er et MUST til enhver strandtur. Undgå ulemperne på stranden og picnic’en! Med det sandfri tæppe undgår du, at sand og andet snavs havner på dig og i maden. Tæppets design gør, at det tillader snavs at sive ned gennem tæppet, men ikke at det kommer op. De forstærkede huller er endnu et plus, så du nemt kan tøjre tæppet i jorden. Det eneste, den ikke kan, er at flyve! Endnu en fordel er at tæppet ikke absorberer vand.

Tips! Læg et håndklæde på underlaget for ekstra komfort, når du solbader!

Sand fri Håndklæde

Mother of Chilling

Denne gadget  bliver med garanti sommerens helt store dille, så du skal være hurtigt ude, hvis du skal have fingrene i en. Sol og varme er dejligt, men det giver også en stor trang til blot at slappe af med noget koldt i hånden.

Hvorfor så ikke slappe af på en MOTHER OF CHILLING?

MOTHER OF CHILLING  fyldes med luft og er klar på under 20 sekunder. Den skal hverken pumpes eller pustes op. Du skal blot åbne enden, trække den mod vinden og lukke til med den praktiske klips. Vi har testen den, og det virker!!

Brug den hjemme i haven, på ferien, på festival eller tag den med stranden.

Mother of chilling

2-i-1 SNACK & DRINK Flaske med flip-låg

Denne 2-i-1 snack og drikke flaske er perfekt til ungernes strandtur. Frugt og sprøde snacks holdes friske hele dagen og samtidig kan du opbevare din favorit læskedrik! What´s not to like? Vi er hvert fald kæmpe fan af denne smarte gadget. Det må siges at være et must til strandturen. – Især hvis du har børn...

2-i-1 SNACK & DRINK Flaske med flip-låg

Island Adventure Goods Oppustelig Drikkevarerholder

Se nu lige den her lille fætter. Den bringer helt sikkert også et smil frem på dine læber!! Forkæl din favorit drinks, en kold corona og dig selv med en ægte summer-kind-a-feeling og helt sikkert en masse smil på din næste strandtur. – Her er den pakket i kufferten til årets ferie og vi glæder os allerede til at flashe den ved poolen.

Island Adventure Goods Oppustelig Drikkevarerholder

Summer Cool Bag

Når nu vi taler om kolde drinks i skyggen – så er en af disse super cool køler tasker absolut på listen over endnu et must til turene ud i det blå.

Et par køleelementer og wupti – klar til kolde colaer, drinks og andre favoritter, lige ved hånden.

Summer Cool Bag

Intex har svaret på strand- og bade lir til børn og barnlige sjæle. Er du på jagt efter lidt aktivitet så finder du her badmintonsæt og en let-oppustelig privat pool til de mindste. Poolen med paddehatten er virkelig god til de små, også på stranden. Paddehatten giver skygge og de kan få en dukkert i mere kontrollerede omgivelser.

 

Når vi kommer til “badedyr” Hvem har så ikke altid drømt om en spækhugger eller en krokodille som best swimming buddy? Tjek, – de ER altså seje og giver en hel del opmærksomhed på stranden eller ved poolen..

Bluetooth Speaker with Rechargeable Battery Audiosonic

Sidst men ikke mindst. Med denne lille soundbox er Du klar til Sol, strand og ferie. Den gode stemning, lige ved hånden, med op til 4 timers afspilning direkte fra din smartphone via bluetooth. Let the music play and the good summervibes shine!

Fra alle os her hos Bilablau ønskes en God sommer til Alle!