Så er det tid til at købe solcreme! Solen er begyndt at komme frem og vi har travlt med at komme ud og få de længe ventede D-vitaminer!

Ingen sol uden solcreme! Men hvilken solcreme skal man vælge?

Her har vi samlet 7 fabelagtige produkter af forskellige mærker til en god pris!

Nivea Invisible Sun Protection

Nivea Sun Invisible Protection er en lækker billig solcreme med en frisk og lækker duft. Den absorberes hurtigt, fedter ikke og så har den en kølende effekt på huden! Den har en klar formula som giver øjeblikkelig og effektiv beskyttelse og så er den vandfast. En spray er fantastisk at have med på stranden, da man nemt kan få sand i cremen og dermed får skrammer i huden. Dette problem får du ikke med en spray, da det bliver jævnt fordelt over huden, uden du behøver at smøre.

PIZ BUIN

Hader du også, at når du har fået den lækreste solbrune hud, at den så begynder at skalle?

Derfor anbefaler jeg netop denne solcreme! Piz Buin opretholder 100% fugtigheden i huden og modvirker, at huden skaller af. Denne solcreme er ekstra vandfast, og så øger den nemlig også din huds naturlige brune pigment, så du bliver ekstra brun!

BIOTHERM Aqua gel SPF 30

Inspireret fra Brasilien, hvor vejret er fugtigt, varmt og solrigt. Denne solcreme er til dig, der elsker følelsen af en ren og blød hud. Solcremen har en høj effektivitet under ekstrem sol og har også en anti-age effekt.

Lancaster

Solcremen der gør din hud silkeblød! Hvis du ønsker en smuk, blød, solbrun farve uden solskader, så skal du vælge denne solcreme fra Lancaster. Det er en flydende olie, der er let at påføre og huden efterlades gennem-fugtig med en lækker glød!

CLARINS solcreme SPF 30 Stift

Solcremen til alle hudtyper! Solcremen er altid vigtig at have med når hele familien skal på stranden! Derfor er Clarins solcreme med høj beskyttende faktor, nemlig perfekt! Den kan anvendes til alle hudtyper og giver en lækker holdbar, solbrun farve og beskytter mod UVA- og UVB-stråler.

Elizabeth Arden Sun Cream Stick

Se nu her! Den perfekte gave til hende! Elizabeth Arden Eight Hour Crem Sun Duo beskytter og plejer huden på samme tid og er perfekt til dem, som elsker at holde sin hud sund. Eight Hour cremerne beskytter mod UVA/UVB stråler og forebygger hudskader, solskader og ældring. Cremerne lever også op til sit navn. Den holder nemlig i op til 8 timer og gør huden glat, blød og ren.

Decléor Sun Cream

Vil du gerne beskytte din hud mod ældning og solskader? Så er denne solcreme perfekt til dig! Denne højt beskyttende anti rynke solcreme fra Decléor, giver hurtigere og mere jævn kulør og ikke mindst god pleje. Solcremen giver ekstra stærk effekt mod ældning af huden, og kan bruges i ansigtet, brystet og hænderne.