American Crew

Styling & Hårvoks


Barbering


Vask & Pleje


Diverse


American Crew

brand logo

American Crew blev grundlagt i 1994 med én enkel idé: “Mænd skulle tilbydes en oplevelse i frisørsalonen”. Deres hud - og hårprodukter har altid været designet specielt til mænd. American Crew satte en helt ny standard indenfor hårplejeprodukter og er i dag en af verdens mest populære hårplejebrands. American Crew voks, deres anerkendte hårvoks, er en implementeret del i mange mænds hårplejerutine, da det er nogle gode produkter til en konkurrencedygtig pris. Hos Bilablau.dk kan de fåes endnu billigere, nemlig til indkøbspris.

American Crew er et amerikansk mærke som blev grundlagt i 1994 af stylisten David Raccuglia. Han forudså tilbage i 1994, at mænd i fremtiden ville gå lige så meget op i deres udseende som kvinder. Derfor blev American Crew lanceret, så mænd ikke skulle gå på kompromis med deres maskulinitet og få dem ind i salonerne for, at give dem en oplevelse og nye måder, at style sig selv på i hverdagen.

 

American Crew er en legendarisk og stilren produkt-serie i høj kvalitet, specielt henvendt til mænd. Deres mission er, at uddanne og vise mændene hvordan de kan bringe personlig stil ind i hverdagen og derfor, har de skabt en bred serie af maskuline produkter der passer til en hver smag. American Crew specialiserer sig indenfor voks, shampoo, aftershave, barbercreme, barberskum, hårpudder, styling gel, hårvoks, showergel, og meget mere.

 

Hvis du som mand går meget op i dit hår og foretrækker en voks, som giver et perfekt mat look og som holder hele dagen, så kan man blandt andet finde den meget populære American Crew Fiber Voks, som har et stærkt hold. Du kan også prøve kræfter med American Crew Forming Cream, som er en voks med medium hold og giver håret en flot naturlig glans. American Crew har også fået stor succes med deres shampooer. Blandt andet deres 3-in-1 shampoo, som både er en shampoo, conditioner og showergel i samme produkt.

 

American Crew står forrest når det gælder pleje og hårstyling. Mærket er endda også kendt hos professionelle frisører og har et samarbejde med nogle af verdens bedste hårstylister, som er med til, at udvikle nye produkter, som matcher perfekt til mændenes behov. Produkterne kan også købes i de bedste frisørsaloner verden over.

 

Hvis du er vild med produkter, som udstråler maskulinitet, så er Americian Crew det perfekte for dig. Med deres maskuline indpakning og altid maskuline duft, lige gyldig hvilket produkt du køber, er du altid sikret en velduftende krop og hår hele dagen.

Mere fra bloggen